Televizyon yayıncısı da olmak zorunda hadi Telefonda Exxen Televizyonda kim
Saran Group= S Sport büyük ihtimalle S Sport olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTelevizyon yayıncısı da olmak zorunda hadi Telefonda Exxen Televizyonda kim
Saran Group= S Sport büyük ihtimalle S Sport olur
Windows 11 bugün saat 18:00'de tanıtılıyor
Canlı izlemek için yayın linki :
Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı.
Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.
UEFA, deplasman golü kuralını kaldırdı.
Bu adam 16092 oy aldıysa en büyük sebebi para değil Aziz Yıldırım’dır. Fenerbahçe’yi başarısızlığa, maddi sıkıntılara, taraftarlar arasında bölünmeler kimin döneminde başladığını çok iyi hatırlıyoruz. Ali Koç’un Aziz Yıldırım'dan başarısız olduğunu düşünmüyorum. Sportif anlamda birtakım sıkıntılar oldu. Ancak bu Aziz Yıldırım'ın bu şekilde haddini aşarak konuşmasına sebebiyet vermez. Hiçbir yapıcı yorum göremedim. Tamamen seçimde uğradığı hezimetin acısını çıkarmaya çalışıyor gibiydi. İyi ki de Ali Koç seçimi kazanmış.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Başından sonuna kadar katılıyorum +1
Avrupa yakasını boğaz hattı dahil yağış olmayacak gibi
Boğaz hattı alabilir yağış kütle kararsız şuan
Windows 11'in sızıntı arayüzü
Windows 11'in yarın Türkiye saatiyle 18:00'de tanıtılması bekleniyor
Bugün özellikle Trakya'da etkili olucak ardından İstanbul ve Doğu Marmara'da etkili olabilecek yer yer gökgürültülü-şimşekli yağışlar görülebilir.
Türkiye, EURO 2020'de Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinin en kötü 5. performansına imza attı. Times'a göre, Türkiye turnuvanın en etkisiz takımı.
Bos beleş adamların tanıtımı.Sinir olmuş "uçuyoruz"demiştim.Uctuk, hemde kanat kuyruk olmadan.Bizden korkulur.
Buldum uçuş rotasını araya araya..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bize şampiyonluk hedefi olan takım , İtalya'ya ise turnuvanın iddaalı takımı demiş ona çok güldüm