Türk futboluna yabancı kuralı gelmis futbolumuz birkaç güne kalmadan kesin düzelir hatta Premier Lig'den bile daha iyi bir lig oluruz :D
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O zaman PSG'ninde Kylian Mbappe adında bir ülke yapması gerekiyor :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Bugün her iki modelde yer yer etkili yağış göstermiş hem İstanbul hem Marmara'nın tamamı için.
Ecmwf Trakya-Yalova taraflarına oraj da göstermiş bazı illerimizde oraj ihtimali de var. -
Yarın bölgemizde Doğu-Güney Marmara'da zaman zaman şiddetli yağış var.
Trakya'da ise etkili yağış yer yer etkili.
Güney Marmara'da ise yer yer oraj ihtimali var. -
Eline sağlık Ömer
Teşekkür ederim
-
bu gece ve yarın bursa ve marmara geneli için için yağış durumu nasıl bi paylaşım atabilirmisiniz.
Bu geceden itibaren yarın da dahil etkili bir yağış var zaman zaman kuvvetli yağışlar görülme ihtimali yüksek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Copa America 14 Haziran - 7 Temmuz arasında, Brezilya’nın 5 farklı şehrinde düzenlenecek, maçlar Trt Spor'dan canlı yayınlanacak.
İlk maç Arjantin ile Şili arasında oynanıcak.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bugün Doğu Marmara'da orta-şiddetli bir yağış ve yer yer gökgürültüsü-şimşek görülebilir. -
Kocaelispor'u tebrik ediyorum inşallah Süper Lige de çıkarlar...
Sakaryalı olarak söylüyorum bu oyun beni üzdü maçı hiç haketmedik ve 1 seneyi çöpe attık 1.lige çıkmayı hiç haketmedik (Bu maçlık)
Ama bence doğrusu bu 2 takımın da 1. Lige çıkması iki takımda sonuna kadar hakediyor
-
Kocaelispor 3-0 önde Sakarya çok dağıldı
-
Başarılar Sakarya

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bugün bölgemizde İstanbul da dahil yer yer şimşek ve gökgürültüsü bekleniyor.
Yağış ise Trakya'da orta derecede diğer yerlerde ise hafif . -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kerem'den muhteşem Marsilya dönüşü
-
Kütle burda ama cacık çıktı, karaya çıkınca eriyorlar etkilenirse Anadolu yakası etkilenir.
Evet kütle dedik bağrımıza bastık gel dedik gökgürültüsü çıktı :D
-
Beklemiyordum bunu çoğu ilçede yağış yapıcak gibi.
Gökgürültüsü sesleri duyuluyor.