Fenerin teknik direktörü kim olur sizce ?
Emre Belözoğlu ile devam edileceğini düşünüyorum maddi imkanlardan dolayı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerin teknik direktörü kim olur sizce ?
Emre Belözoğlu ile devam edileceğini düşünüyorum maddi imkanlardan dolayı
Hafta sonu Adapazarı tarafına kampa gidicegim İstanbul’a konum olarak çok yakın gidicegim bölge 130 km civarı cumartesi oraj gösteriyor ne denli etkili olur
Cumartesi gökgürültüsü şimşek eşliğinde yağış olma ihtimali çok yüksek.
Pazar ise oraj görünmüyor.
benim 150 gayme verdigim camlar cizilmedi ya 1,5 k lik nasil cizilir. zimparami attin ?
Gözlükler kolay çiziliyor benim gözlüğüm yere düşmüştü ve biri görmeden yanlışlıkla basmıştı okulda para ile alakalı değil cam sonuçta
Merhaba nasılsınız bir sorum olacakti benim gözlügüm azıcık cizildi ve ısık günes yansımalarında beni cok rahatsız ediyor yani görmemi engelliyor binevi ama şöyle bir sorun var gözlük camlarım 1.5k yani baya pahalı sizce yaptırmam mı lazım yoksa bununla basa çıkmaya mı çalışayım ?
Benim gözlüğümün camları çizilmişti ne yaparsam yapayım düzelmemişti değiştirmek zorunda kaldım Cif'in işe yarayacağını düşünmüyorum
Ömer Pes'te yenilmezlik serim bozuldu ☹️☹️. 126 maç sonra yenildim... Adam tokat manyağı yaptı beni😃😃
Yenilmezlik serisi psikoloji bozar iyi olmuş şimdi rahat oynarsın :D
Bruno Fernandes ve Gervinho özel araçla hava limanından ayrıldı taraftarlar çok ateşliydi 🔥🔥🔥
Bruno Fernandes mi ? ![]()
Konferans ligi böyleyse şampiyonlar ligi nasıldır
Takımlarımızın Ajax Atalanta gibi yapılanma yapmadığı sürece başarılı olma ihtimalimiz olmayan bir lig
Mustafa Cengiz : "Yılmaz Vural hoca aslan gibi orada duruyor. Bir telefonuma bakar. Atlar gelir. Bizi Şampiyonlar Ligi’ne sokar. Koskoca Galatasaray hocasız kalmaz. Kimse merak etmesin."
Aynen Ömer Covid-19'un getirdiği bir organizasyon diye düşünüyorum. Pandemi bitince o da biter sanırım.
Bizim ülke takımları için iyi en azından ülke puanı biriktiririz orda ama bir anlık hevesle yapılmış bir organizasyon gibi marşı bile Avrupa ligi marşıyla aynı
konferans ligi iyi oldu aslında daha fazla takımı görebileceğiz avrupa sahasında ve de UEL'in statüsünü arttırmış oldu
Çok iyi organizasyon ama gerekli özeni ve önem vermedikleri için sevilmiyor.
Kazanan takımın alacağı ücret finalin oynanacağı stad vs bu önemsizliğin kanıtları
1 sene oynanacağını düşünüyorum bu organizasyonun
Zinedine Ferhat, küme düşen Nice'te sezonu 6 gol ve 10 asistle tamamladı.
Trabzonspor, Zinedine Ferhat için devrede.
(Fanatik)
İsmi çok güzelmiş :D