Selamlar arkadaşlar. Siteye girerken ve sitede gezinirken,( sadece bana mı öyle geliyor anlamadım) çıkan reklam çerçeveleri çok rahatsız edici geldi. Tüm sayfayı kaplıyor bazen, ekrandan gitsin diye habire çarpıya ya da "üst ok" a tıklamak zorunda kalıyorum ve bu da epey yoruyor.
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bana, 6 Ocak 2017vari bir sistem, sanki Ocak 17'si inecek gibi geliyor.
-
Meteociel - Cartes Ensemble GFS (ENS/GEFS)
3.senaryo efsane
Gif
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
.....ve hatta 31 Aralık sabah saatlerinde başlayan tipi, 3-4 gün aralıksız sürüp bitmişti.."Tamam bu sene bu kadar" derken, 7 Aralık'ta bu kez daha da soğuyan hava, daha da biriken nem ve azorun "buyur kardeş" demesi üzerine Omsk,Novosibirsk ve Yakutsk karışımı akıncılar, (kısaca Sibirya) kuzeyden istilaya başlamıştı. Meteoroloji şaşkındı ,havaların sesi sitesi, ilgiden defalarca çöktü .İstanbul'da yeniden başlayan tipi, Ocak'ın ortalarında Bakırköy'de bile 1,5 metre yüksekliğe ulaşmıştı.! Kimse artık ne olacağını kestiremiyordu. Zira 1987 sistemi Mart'ta geldiği için en azından bitebileceği tarih de tahmin edilebilirdi. Oysa bu, henüz sene başıydı.!
-
Sene:1980. Zeytinburnu'ndan Avcılar 'a taşındık, 10 yaşındayim. Herkes 1987'ye odaklanmış, ancak emin olun 1980-1988 arası okullar her sene ortalama 1 ay kardan dolayı tatil olurdu. Benim kızağım vardı. Avcılar'da iken 1,5 metre kara gömülürdük, Zeytinburnu'na geldiğimizde sadece çatılarda kar olurdu. 1987'de ise Zeytinburnu, Bakırköy, Kartal, Kadıköy...Allah ne verdiyse artık. 8 Mart'ta başladı ve durmak bilmedi. O yıllarda kış aylarında her sene kar topu oynamak sıradandı. Ne olduysa 2000'li yıllardan ve özellikle 2007-2008'den itibaren oldu. Resmen kuruduk!!!
-
...Ve Adana'dayim. Sömestr bitene kadar burdayım. Bugün Mavi Bulvar'da gezindim, İstanbul'un Nisan'ı gibiydi. Ama iki sene önce bu mevsimde Adana daha soğuktu, o dikkatimi çekti.!
-
Kanada'lıyık, Allah'ın adamıyık

-
11-12 aralık gibi öyle soğuklar güncellemelere düşecek ki 6 saatte bir model takibi yapacağız az daha sabredin
Burak hocam: Sistem 11-12 Aralık'ta mı gelecek yoksa daha ileri tarihli sistem (örneğin 19-20 Aralık) bu tarihlerde mi (11-12"si) modellerde görünecek?
-
Tekrardan hoşgeldiniz ve biz de hoşgeldik yeni bir kış sezonuna. Belki vade uzun olduğundan dolayı zor bir soru olabilir: Bu yılbaşına karla girebilir miyiz Burak hocam, ne dersiniz?
-
Correira della serra, ilk depremin büyüklüğünün 7,9 olduğunu yazmış.!
-
Arkadaş, Pazarcık'lı.. Nihayet ulaşabildim, kendisi İstanbul'da imiş. Bana ağlayarak şunu soyledi: "Muhtara ulaştım. Bütün binalar yıkılmış, bir tane bile ayakta bina kalmamış, artık Pazarcık diye bir yer yok" Birçok akrabası oradaymış.
-
Tamamdır Hocam hallettim şu an doğru dimi?
Teşekkürler, oldu

-
Kullanıcı adımı degistirirken "Novosibirsk" yerine, yanlışlıkla "Novisibirsk" yazmışım. Bu, 2013'te gittiğim SİBİRYA'nin başkentinin adı. Şu anki kullanıcı adımla herhangi bir şehir yok, 90 gün içinde de değişiklik yapamıyorum galiba? Novosibirsk, oldu Novisibirsk

-
....15 gün evlere kapanmaca...

-
Hocam, var mı bir gelişme acaba? Sadece BİLİMSEL VERİLER ışığında? Teşekkür ederim.