......,iki hafta kaldı...
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
Daha önce 17 Ocak olarak belirttiğim başlangıç tarihini, 24 Ocak olarak guncelliyorum. Geçen seneki tarih. Geçen sefer küreme bakmamıştım
Beyler, hanımefendiler. 24 Ocak'ta yüzyılın kar firtinalarinin başlangıcına hazır olun! yilbaşı5 -
Başlangıç tarihi:17 Ocak!
-
Başlangıç Tarihi:17 Ocak 2023. Aralıksız tipi.. Ara Tarih:23 Ocak. 2.Etap: 24 Ocak 2023-4 Mart 2023 arası .. Şiddeti artıp azalan tipi. Sonuç: İstanbul'da metrelerce kar !
-
1.sistemin gelme ihtimali 2.sistemin ülke bazında merkezi 3.sistemin gücü 4.vorteks ihtimali.
Bu belirttiklerim boyunca takip etmek lazım o yüzden son 48 saat kala netleşir daha çok yol var.
İlk mesajda belirttiğiniz gibi. Marmara merkezli olması en iyisi ve sanki öyle de olacak gibi görünüyor !
-
cografyaciburak hocam: Geçen seneki gibi vorteks olayı ile kıyaslandığında bu sene de aynısını yaşama ihtimali doğabilir mi? Marmara ya da Karadeniz fark etmez.
-
Bol kar,tipi ve vortexli bir kış diliyorum
-
Bakırköy'de tık yok!! Göz, göz dediniz, kem gozlere geldik..
-
Bakırköy tarafı felaket yagiyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Umarım metrelik yağar..
-
cografyaciburak hocam: Aynen dediğin gibi oluyor. Bakırköy yine kopmaya başladı
-
Bahçelievler Bakırköy hattı?
-
İstanbul için ortalama 10 cm örtü olacak.Kar almayan yer yok gibi diyebiliriz izmir dahi kar alabilir.
İstanbul 11 mart sabahına yoğun kar geçişleri ile uyanacak dek bantları daha sık olacak.Kapanış sıcaklık sorunu olmaz ise görsel şov ile bitecek.Pazartesiye kadar sistem aktif olacak
Teşekkür ederiz hocam
-
Ben de bir şey soracaktım: Bu Kanada modelinin şimdiye kadarki başarı oranı/düzeyi nedir?
-
Uğur getirsin diye bir daha yazıyorum: Mart 1987'de sürpriz bı şekilde tipiyle uyandik. 15-16 gün küçük aralıklarla durmadan yağdı. Yok böyle bir şey!!!