Vade çok uzun ancak sizin dediğiniz ayın 12'si ve sonrasında gfs dehşet kar vermiş Trakya ve İstanbul'a. Acaba ben mi yanlış gördüm?
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
cografyaciburak hocam, Bahçelievler kopuyor, 25 cm'i buldu bulacak.Daha nereye kadar gider bilinmez

-
Nedir durum sağ salim gidildi inşallah ?
Evet gitti üstat. Aksaray yolu kapanmış, polisler araçları başka yola yönlendirmiş ama otobüsün mazotu bitince yolda kalmışlar.Taksiyle en yakın benzinciden mazot getirmişler de yola devam etmişler:)
-
Burak hocam: Bakırköy beni bile sasirtti.. Şimdiden 5 cm. olmuştur. Bu arada seni dinlemedik, eşim (meslektaşın) şu an Bolu Dağında..Felaket tipi var.Kısmet artık.. benim de bir kulağım onda.. şimdi görüntülü konuştuk, yollar bombosmus ve bı sıkıntı olmadı dedi.
-
Hayır o dünkü video yağış magis görünmüyor pazartesi
Peki
-
Bünyamin Sürmeli, pazartesi İzmir kar yağışlı dedi.
-
Eşim cts akşam Adana'ya gidiyor otobüsle. Gecen sene konuşmuştuk,eşim de coğrafya öğretmeni. Açıkca endişeliyiz..
-
Baktığım sinoptikler, az sonra anlatacağım anıyı çağrıştıriyor: 2013 Aralık'ta Zeytinburnu sahilden kalkıp, Sibirya'nin başkenti Novosibirsk'e gittim 1 haftalığına. Havaalanına indim. Sıcaklık -30 gösteriyordu. Nefes alırken sanki bir jilet ağzımdan içeri giriyordu. Yol kenarları 3-4 adam boyu kar. Apartman boyunda bacalar (bunlar şehir şebeke suyu donmasin diyeymis) . Otele yerleştim. Aradan 5 gün geçti. Sizce ne olmadı: Evet.Bingooo:. Hiç kar yağmadı. "Lan" dedim: "Nasıl olur? Peki bu karlar nasıl yağdı?" Novosibirsk'li arkadaşıma sordum. Cevabı:" Sen hergun kar yağdığını mı sanıyorsun. Haftada 1-2 yağar ve bu da zaten canımıza okur. Soğuk da yeterli olduğu için kar kalkmaz" Modellere şimdi bakıyorum: (Novosibirsk kadar olmasa da) ayın 22'sinden itibaren soğuklar giriyor ve ne zaman çıkacağı belli değil. Belki de haftada bir veya iki kez yagip imanımızı gevretecek!
-
cografyaciburak hocam: Bakırköy,Bahcelievler hattı için umut var mı ne dersiniz?
-
Hepiniz 1987 kısini irdeliyorsunuz. Evet, muazzam bir olaydı. 1 ay Zeytinburnu'nda mahsur kalmıştık. Avcılar'da otururken amcamlara ziyarete gelmiştik ve 3 Mart sabahı "resmen" mahsur kalmıştık. 3 hafta boyunca heryer bembeyazdı. Ancak benim demek istediğim başka: 1987 kıyılar dahil muhteşem bir yıldı. Ancak Avcılar, Firuzköy vs. gibi yerler için siradandi. 1978-1988 arası her yıl Sibirya gibiydi. Metrelerce kar yağardı. Abartmıyorum. Ne oldu da kuruduk, inanın ben de anlamıyorum
-
Burak hocam: 22 ocak'ta İstanbul'dan otobüsle Adana'ya gidiyoruz. Bir sorun olur mu sizce?
-
Basiniz sagolsun
-
Modeller bile afallayacak. Tarihte ilk olabilir.6-7-8 Ocak, İstanbul sahilleri dahil kar fırtınalarına şahit olacağız.
-
Bence de tahminlerinize devam edin hocam.! Biz şahitiz sizin dediğiniz tarihlerde neleri teğet geçtiğimizi. N'apalım...Kader utansın:)
-
Ben de 5 gündür griple uğraşıyorum, 2 gün önce nefesim daraldı, test yaptıracaktım ama dün düzeldim. Hiç bir şeyle uğraşmayın, kapayın kendinizi. tedavinizi olun. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.