(Totemdir)Yok yaa, sistem fos oldu vortex falan da gelmeyecek anlasildi
Novosibirsk tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul için ortalama 10 cm örtü olacak.Kar almayan yer yok gibi diyebiliriz izmir dahi kar alabilir.
İstanbul 11 mart sabahına yoğun kar geçişleri ile uyanacak dek bantları daha sık olacak.Kapanış sıcaklık sorunu olmaz ise görsel şov ile bitecek.Pazartesiye kadar sistem aktif olacak
Teşekkür ederiz hocam
-
ben bunca yıl accuweathere bakarım,ilimiz için ilk defa üç tane kar işareti koyduguna şahit oluyorum. https://www.accuweather.com/tr/tr/istanbul…-weather/318251
-
Belki de 1980'lere dönüş başladı. O zamanlardan sonra başlayan kısır döngü kırılıyor olabilir. Öylesine hayal kırıklıkları yaşadık ki cografyaciburak Efsane-Semih gibi büyük tahminciler, büyük hocalar bile temkinli olmak zorunda hissettiler kendilerini gibi geliyor. Bu tabii ki benim yorumum.
-
Bakırköy'de hava çok soğudu ve sağlam bı yağış var su an. Hani, biraz daha sogusa nerdeyse tipiye dönecek
-
Ben de bir şey soracaktım: Bu Kanada modelinin şimdiye kadarki başarı oranı/düzeyi nedir?
-
Uğur getirsin diye bir daha yazıyorum: Mart 1987'de sürpriz bı şekilde tipiyle uyandik. 15-16 gün küçük aralıklarla durmadan yağdı. Yok böyle bir şey!!!
-
10-14 Mart: Ver Mehteri Sistemi
-
Bu site, ayın 11'i ile 15'i arası yoğun kar-tipi ne varsa vermiş. https://m.weatheravenue.com/en/asia/tr/ist…er-15-days.html
-
Ben evdekilere, 15'inden sonra hazır olun mesajı yollamaya başladım
işareti ekleyerek..
-
Vade çok uzun ancak sizin dediğiniz ayın 12'si ve sonrasında gfs dehşet kar vermiş Trakya ve İstanbul'a. Acaba ben mi yanlış gördüm?
-
Vortex Bakırköy'de
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
konumum için efsane oldu 24 ocak 2022 sistemi fazlası afete gider.
Bence nickinizi "24 Ocak 2022" olarak guncelleyin
-
cografyaciburak hocam, Bahçelievler kopuyor, 25 cm'i buldu bulacak.Daha nereye kadar gider bilinmez
-
Bahçelievler'de yım. Deli gibi yagiyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.