GEM🤔 Ufak düzeltmelerle daha güzel olabilir. Gfs ve Ecmwf daha net çıktı verene kadar bu modeli takip edeceğim.
OsmanErdem tarafından yazılan gönderiler
-
-
Polonya/Krakow
Korkunç😳
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arkadaş Arda Güler diye genç yetenekli bir çocuk var. Mert Hakan ve Zajc yerine onları koysan ne değişir. Hem Arda gelişir hem de Mert ve Zajc'tan daha iyi. Madem a takıma alıyorsun oynat bari adam daha da gelişsin. Oynatmayacaksan neden a takıma alıyorsun? Çok deli kafayı taktım bu meseleye. Cahiller yönetiyor kulübü.
-
Rezillik... 1 tane aksiyonu yok Fenerbahçe'nin
-
Bugün Moda sahilde tur atmalık bir hava vardı bakalım haftaya nasıl olacak hava
-
Merkezler için hala yetersiz.
Gelmezse de Rabbimin takdiri artık kar alan bölgelere giderim.
-
Hamburg'da bugün 🌬
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Modeller düzelme eğiliminde her şey olabilir bence hocam. Şubat son hafta da ihtimaller artıyor.
-
Şampiyonlar Ligi maçını izleyebilecegim bir kanal varmı bilen varmı arkadaslar
Aaa o vardı unuttum ben şimdi aklıma geldi psg - real macını kaçıracaktım eyvallah adamsın. Özelden link atıyorum.
-
Discord kullanan varsa şu an bir sıkıntı mı var
Çökmüş uygulama sanırım
-
Buradan iyi bir sistem gelirse forumun gireceği tripler
Video kullanılamıyor
Evet ben de anlamadım. Nfl youtube sitesinden aldım videoyu izin vermiyor herhalde.
-
Şu ortamda olmayı çok isterdim. Biz yaşamıyoruz harbiden. Şampiyonlar ligi gibi resmen
Meteociel - Cartes Ensemble CEP/ECMWF ENS
Ecmwf ENS 1. Senaryo bu neymiş böyle be
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul için güzel ama bu sefer de doğu bölgeler için hoş olmayan bir senaryo bütün ülkeyi etkileyen bir sistem olsun da herkes memnun olsun.