SİBALİNA 23 Şubattan Sonra Güney Enlemlerde Detaylı Açıklamalar Pek Yakında....
SiberianEagle tarafından yazılan gönderiler
-
-
daha fazla rütbe seçeneği olabilir
Analizci
Veri analiz uzmanı tarzı
-
insallah 22 subat sistemu gelir
Takip edip bakıcaz artık ona çoğu veri uygun bu duruma tam 22 şubat değil aslında 2-3 gün içerisinde bir tahminde bulunacağım 22 şubattan sonrası diye
-
2-3 gün sonra 22 şubat sisteminin analızini paylaşacağım
-
hava şuan kuru olduğu için o kütlelerden bişey beklemeyin
-
artık sistemi yaşayın bu saaten sonra biz ne desek yalan olur radar takibi yapın ve sıcaklık kontrolü yapın adminlerimizin tahminleri tuttu.Yağışların tutup tutmaması onların sorunları değildir sistemi sistem gibi yaşıyalım lütfen
-
yüzümüz gülücek bu akşam
-
Evet İstanbula kütle girdikçe sıcaklıklarda düşüşler başladı.
Yüksek yerlerde erken kar sürprizi olabilir sahil taraflarında kky olabilir
Örtü beklenenden bir tık fazla olabilir
İstanbul Sürprizleri sever
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Evet bir sistemin içerisine girdik sistem tüm ülkemize şimdiden hayırlı olsun.
Bu sistemi yaşarken modellerde bir sistem ışığını daha görücez.
EPS uzun vade ve GEFS senaryolarında Şubatın 17.sinden sonra sistem ön görüsü var.
Ayriyetten Şubatın devamı ve Mart ayı için çok güzel görüntüler var. 20-28 şubat aralıkları kritik tarihler bu tarihlerde güzel bir salınım olucak gibi.
Bu sistemden sonra tekrardan ülkemiz durgun bir döneme giricek aralıklarla ülkemizde yağmurlar iç ve yüksek kesimlerde kar yağışlarını görücez.
AO bu sistemden sonra +5 +6 seviyelerine çıkıyor ardından 16 şubattan itibaren yüksek bir düşüş var nötr civarlarında eee buda güney enlemlere salınım demek beklemedeyiz.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
istanbuldaki şuanki havaya üzülmeyin kar nerede diye ikinci salınım bu saatlerde daha iniş yapmadı bir çok yerde şuan sıcaklık 3-6 derecesi arasında ve az bulutlu ve kapalı bir hava var kar yağışı büyük bir ihtimalle havanın soğumasına bağlı olarak saat 18-19 civarı başlayacağını tahmin ediyorum artık model takibinden ziyade sınırılı alan modelleri ve radara bakmanızı tavsiye ederim
-
pardon hocam
-
ben bayadır foruma giremiyorum ip değişmek yeni aklıma geldi şimdi girebildim
-
BU CIKTI ECM MI AIT KARDESIM
Evet orta vadeli tahminlerde ecmwf verilerini kullanmayı tercih ediyorum
-
Birde orta karadeniz icin beklendileriniz nedir
Ne yağış sıkıntısı var nede soğuk daha nasıl anlatabilirim
ama şuanki cıktıya göre böyle tabi yarını bilemem
-
Güney Marmara nasıl olur acaba
Bu akşamki çıktıda beğenmedim balıkesir tarafları iyi lakin çanakkale tarafları kar yağışı alır erken veda eder gibi duruyor şuanlık