Mkaymaz21 Toprağım mgm 4 derece vermiş sıcaklık anlık tahmini 1 derece busefer 3 derece yüksek söylemiş tersi oluyor :))) kar başladı kesti :)))
Valden voltran tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mkaymaz21 Toprağım bol güneşli hava var bu kadar yağış ikonu var ben anlamadım bu işten haftasonu nasıl gelir Toprağım ışık varmi
-
Mkaymaz21 Toprağım diyagramda taklayı aldı :)))) bize ekmek yok artık
-
Yağmurla kapatmazsınız bu sistemi
.Pazartesi akşamından itibaren kara çevirir sali gün boyu devam eder.Yağış az görünüyor bu iki gün için ama yağacak olan karin kalitesi yüksek olacak.Allah sesini duysun toprağım kışın da tadı tuzu kalmadı eskiden Kasım sonunda başlardı nisan ayına kadar yerde kar olurdu şimdi kar havada bile yok ocak ayında yağmur istisnaydi kar yağar durmaya yakin az bir yağmur sonra ayaz 1 metre karin üstünde batmadan yürüdük o cilasiydi o karın simdi nisan yağmuru mübarek:))
-
Değişik bir bölge sizinkisi hocam. İşin garip yanı mgm de çözünürlüğü düşük olan MGM'ye güvenerek tahmin yapıyor. Sıcaklıklar ise tahminden çok daha yüksek seyrediyor.
Hocam önceden mgm nokta atışı yapıyordu 3 gün önceden bizim bölge dışında da sıkıntı var erzincanda aynı sorun ilginç bir sistem oldu bizim için mgm hala yoğun kar veriyor yarin öbür gün için şuan kadar acu hepsinden daha tutarlı tahmin verdi hocam burası için görünen o ki yağmurla kapatacağız bu sistemi
-
Abe şimdi hakkımı yeme onceden soyledim niye koymuşlar:D.Ama sıcaklık konusunda patladık valla bir türlü düşmüyor onda haklısın.
=D
-
Mkaymaz21 :)) Toprağım bende anlamadım bu işten iki gün önce 0 1 derce günü gelince 5 derece bir türlü düşmüyor atmosferin fanında sıkıntı var hararet yapıyor galiba :)) hangi gün umut var Toprağım ocak ayında yağmur bize yakışmıyor
-

Mkaymaz21 Mgm Dün Şırnak Merkeze Yağmur Veriyor du Bugün Yoğun Kar vermiş sence merkezde kar yağarmı
Bize iki gündür yoğun kar veriyor çok güzel yağmur yağıyor :'D
-
Mkaymaz21 diyagram %100 oda taklayi alir birazdan=D
-
Valla ustam ben perşembe cumadan çok ümitli değildim zaten.Perşembe akşami sıcaklığın düşecegi öngoruyorduk maalesef şuan ki görünümde geceye hatta sabaha da sarkabilir
.Ovacık ı kar gösteriyor şuanVallayi toprağım cumartesi pazardan da umudu kestim ovacikta da ciddi bir yağış yok hafta sonuda sıcaklık yüksek gibi böyle sıcaklık sıkıntısı yaşadığımızı hatırlamıyorum:)) akustikle belki paçayı sıyıra biliriz bu sezon
-
Mkaymaz21 Toprağım bize kar yagmiycak galiba dereceler yüksek geceden beri yağmur var gidişat iyi değil:))
-
Perşembe akşamından itibaren yağmur kara dönüyor.Cuma günü etkisini sürdürecek ama cuma öğleye doğru yağış zayıflayacak.Ondan sonra akşami tekrar yağış şidettini artırmaya devam edecek.Ben yine cumartesi pazar diyorum asıl yoğun kar yağışı.Pazartesi de devam eder ondan sonra kesiliyor.Abem sen yine iyisin mgm malatyalıları şok edecek bu hafta:'D.
Toprağım mgm yoğun kar ikonu koyuyor 3 saat sonra ky 2 derece yazıyor 3 saat sonra 6 derce oluyor bunalıma girdim ondan seni rahatsiz ediyorum :)) Windy e bakiyorum kar mgm yağmur sonra mgm kar Windy yağmur en son tahmin sende bitiyor

-
Mkaymaz21 toprağım gfs merkeze 114 cm vermiş beş gün içinde mgm de habire sicakligi artiriyor biz neye inanacağız sende sondurumu teyit ediyoruz :))
-
Mkaymaz21 Toprağım son verilerde bizde durum nedir
-
teşekkürler toprağım