Angora bulduk sonunda
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
şu an başakşehir ve psg nin 4. Hakeme an be an yaptığı tepki sonuna kadar haklı idi. Ama şu saatten sonra yapılan tüm şeyler başakşehir ve Türk futbolu aleyhine döner zaten ülke puanı ve diğer saha dışı olaylardan dolayı mimliyiz ancak ırkçılık eylemlerinden ötürü gerekli cezai işlem yapılmalıdır. Kızımızı kart da iptal edilmeli ayrıca da .
Sanırım kart iptal edilmeyecek
-
Şu anda haklı iken maça çıkmayarak haksız duruma düşmememiz lazım. Bizim için sonuçları kötü olur.
-
Yanlış duymuşsun her iki takımda başka bir hakemle maça devam edlimesine anlaşmışlar
Gümüş dağ dedi ben bilmem
-
Psg vardan gelecek bir 4.hakem istemiyormuş. 4.hakemi atın dışarı demiş. Eğer bu şekilde olursa başakşehir maça çıkmalı. Çıkmazsa çok büyük ceza alırız. Hükmen yenilgi para cezası avrupa dan men gibi
-
Devam etsinler böyle sonları yakındır
-
Irkçılık yapmışlar pier weboya şerefsizler
-
Başakşehir maçtan çekilme kararı aldı
Ne olmuş ki
-
Angora doğum günün kutlu olsun kardeşim ailenle birlikte nice mutlu senelere inşallah
-
Doğum günün kutlu olsun kardeşim Sistemci5534
-
Fenerliler kendi takımlarının yenme ihtimalini tabiki yüksek görecekler.Hem de kendi sahasında. Bundan doğal birşey yok. Futbolun güzellikleri bunlar. Ama sen şimdi burada ne oldu onlara gibi çıkış yaparak konuya girersen hem kazandığınız galibiyeti hemde fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki ezeli rekabeti gölgelemiş olursun ?
-
Feneri tutmasaydım bjk yi tutardım. Severim beşiktaşı
-
Hakem adil olursa BEŞİKTAŞ feneri yener
Yarın hakem beşiktaşıda tutsa fener rahat alır ?
-
Galatasarayın kadrosunda epey bi eksik var kolay bi galibiyet olcak inşallah bizim için
Fazla gaza gelmeyin de. Öyle fark falan olmaz. 2:1 veya 2:2 biter bana göre
-
Skor tahminim Rize 2:1 alır