Zonguldakli67 hocam bu akşam gece saatleri 150 - 200 rakım arası kar yağabilir mi sizce
Ben bekliyorum öyle bir olasılık 300 + olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldakli67 hocam bu akşam gece saatleri 150 - 200 rakım arası kar yağabilir mi sizce
Ben bekliyorum öyle bir olasılık 300 + olabilir
İncivez tarafındayım bu taraflarda yağdı abi zaten grapuel geçişsel oluyor bir tarafta yağarken diğer noktada yağmayabiliyor.Yanlışım varsa düzeltin.
Aynen öyle oldu kardeşim
14:10 sıralarında yağdı
Yoo görmedim yada Bu tarafa ?yağmadı
Zonguldakta yoğun grapuel var
Hani nerde?
Süper Lig
Kayserispor 2 Malatyaspor 1
Trabzonspor 1 Başakşehir 1
Devam eden
Galatasaray Beşiktaş maçı 0-0 lik skorla devam ediyor.Dakika 85
Maçlar seyircisiz hiç sarmıyor. Bari stad hopörlöründen taraftar destek verseydi?
Bu arada Ülkemizin köklü kulüplerinden benimde memleketimin takımı olan Karabükspor 3.Lige düştü.Kulübü soyup çırpanların Allah belasını versin diyorum.Türk futbolu batıyor....3 Büyükler değil, Daima Anadolu!
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Demir Çelik elini karabük spordan çekince takım tutunamadı. Birde zamanında menejerlere dünyanın parası verilip kulüp zarar etti
Şimdi benim düşüncem! Fenerbahçe lig başladığında çok iyi futbol oynuyordu. Bariz hakem hataları ve var hataları yüzünden fenerbahçe Bi nebze olsun engellendi. Ali koçu malum olaylardan dolayı devlet büyüklerimiz pek sevmiyor. Ali Koç çok büyük fener taraftarı olabilir ama başkan olamaz. Futbolu bilen insanlar Başkan olmalı aziz yıldırıma futboldan anlamıyor. Gelsin Rıdvan Dilmen başkan olsun takıma. Ligin geri kalan maçlarında gençleri oynatıp takıma monte etmek lazım çünki seneye yine transfer yapamayacağız.
Süper Lig
Maçta 9 kişi oynayan Konyaspor sahadan galibiyetle ayrıldı.
Konyaspor 1 Fenerbahce 0
Konya 9 kişi oynuyordu ama fenerbahçede 3 kişi oynuyordu
23 milyon kişi virüse yakalandı?
Bu fenerbahçe yi komple karantina altına alsınlar. Corona dan beter hasta ettiler bizi??
Euro 2020 ve diğer UEFA organizasyonlarının iptali ile ilgili 17 Mart'ta Avrupa futbolu paydaşlarıyla video konferans yapılacak UEFA'nın açıklaması bu,video konferans ne demek?uzaktan kamera yöntemi ile toplantı konuşma Bu da demektir ki iptal edilecek
Bencede iptal edilsin. Hatta türkiye'deki ligler ya iptal edilmeli yada seyircisiz oynanmalı.
Almaz
??? Ne hissettiğini anlıyorum kardeşim o soru karşısında
Zonguldakli67 sen uğurlu günde doğmuşsun abi Rüzgarlar 15 e düştü ? doğum günün kutlu olsun.
Ozaman ne mutlu bana?. Bakın ben size bişey diyeyim. Benim 6. Hissim çok kuvvetlidir. Modelden pek anlamam ama kendimce yorum yaparsam. Sistem %70 bizde. 3 gün önce %60 demiştim. Biz yaş olarak marttada kar gördük nisandada. Sizin gibi bu işe merakı olan yetenekli gençlerimizde bu hissi tatsın istiyorum