Valla hocam şimdi yeni bir seri başlıyor biz Galatasarayı 4 senedir kadı köyde yenemiyoruz. Şimdiki seri bu
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geldi ne edek.
Ama takımı kurarken hep yanlış kararlar veriyor.Baskan hop demedi hiç.
Adam aldık transfer oynamıyor yerinde hatta takımda yok.Baska mevkileri olan adamlar oynuyor.Adam kulübü bterk etti gitti maçtan bir kaç gün önce
Valla hocam inşallah bu mağlubiyet fenerbahçe için hayırlı olur. Bir değişim yaşanır. Bizim için iyi olan tek sey acaba bu sene Kadıköyde Galatasaraya yenilecekmiyiz kabusumuz bitti. 3 senedir kıl payı kurtulduk. Bu sene yemedi.
-
Ali koçun yiyeceği bir nane değildi zaten. Taraftarın gazına gelip ersunu getirmeyeceklerdi
-
Vay be tam 21 yıllık seri bitti? ondanda kötüsü çok kötü bir futbol
-
Gs baskılı oynuyor fener az ve öz geliyor
-
Gooooollllll max kruse
-
Ben aslan dan yanayım :014:
Vurayum o kafaya Bi odun??
-
Maşallah sana ve evlada..Allah bağışlasın..
Maç saati yaklaşıyor.. Bakalım neler olacak abim..
Allah razı olsun abi. Bide
edek dimi ama maçın yanında? -
Akşama iyi kapışma olur inşallah.Trabzonspor Beşiktaş maçı gibi canlı gollü olur inşallah.
Yıllardır bizim derbiler mahalle maçı hatta kavgası şeklinde oluyor
İlk yarı çok sıkıcı geçecek Galatasaraya beraberlik yetiyor. Kapanacak. İkinci yarı fenerbahçe saldıracak 1:0 veya 2:0 fener alacak diye tahmin ediyorum. Resimdekide benim hocam bu arada?
-
Başarılar fenerbahçem
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Premier lig tadında bir maç. Helal olsun 2 takımada
-
Burada haklısınız ama hava durumu uygunsa dediğiniz gerçekleşir..
Yani soğuk devam ederse ağaçlar uyanmaz.. Kendilerini korunmaya alırlar.Ama fazla güneş, ılık hava onları canlandırır.
O vakitten sonra alınacak kar ve soğuk hava zarar verir bu dediğiniz de doğru..
Allah dağına göre kar verir..
Hocam daha kalem aşısı yapacağız soğukta olmuyor tutmuyor zaten. Kar yağarsa hiç tutmaz.
-
Mart ikinci yarısı yağacaksa yağmasın bence. Ağaçlara su yürüme zamanı aşı zamanı. Tomurcuklanma zamanı. Kar yağmasını isterken meyve yemekten mahrum oluruz.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yazık oldu?
-
Ecmwf iyi bitti.yada ben öyle yorumladım sanırsam?