Fenerbahçe chelsea maçı. Emre tilev.
Allahım gole bak. Kendi kalemde atarım rakip kaleyede atarım?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçe chelsea maçı. Emre tilev.
Allahım gole bak. Kendi kalemde atarım rakip kaleyede atarım?
Sistemci5534 aynen hocam çok kanal var. Hepside toplum ahlakını bozacak yayınlar yapıyor. Önceden tek kanallı dönemlerde herşey ne güzeldi. Saat 12 de yayın biterdi. Dıtttttt sesi çıkaran saati beklerdim?
Zonguldak tan Artvin'e kadar şiddetli rüzgar olacakmış.
Şimdi sorum şu şekilde. Önümüzdeki hafta başı karadenizde şiddetli rüzgar ve kuvvetli yağmur varmış. Endişe etmemize gerek varmı?
Mkaymaz21 hocam yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
23 Aralık 1992. Galatasaray 3 gün kar yüzünden bartından çıkmamıştı.
ALLAH razi olsun senden ve senin gibi bu göreve gönüllü olarak katılan arkadaşlarımızdan..
Rabbim hepimizden razı olsun.
Rabbim beterinden korusun. 2011 senesinde Van depreminde ttk kurtarma ekibi olarak oradaydık. Psikolojik olarak çok kötüydük. Devasa beton yığınlarının altında insanlar bağırıyorlardı. Teknoloji de bir yere kadar. Çok çaresizlikler yaşadık. Domuz damı yaparak blokların altına yerleştirdik. Ve enkazın içine girdik. En ufak bir artçı sarsıntıda bizde zor durumda kalabilirdik. Ama inanırmısınız. O anda insanın aklına ölüm gelmiyor. Biran önce yaralıyı kurtarmayı düşünüyorsunuz. Ben o olaydan sonra günlerce kabuslarla yaşadım uykularımda. O depremde ekip olarak 7 kişi sağ 56 kişi ölü çıkarmıştık. Rabbim bizi bu doğal afetlerden muhafaza eylesin
FeNer Gsden bi tık daha takım olma görüntüsü veriyor.Bizdeki sıkıntı ersun hocanın yanlış kararları.Örneğin dirar dün maç için solbek başladı sonra sağ kanata geçti maçı da sağbekte tamamladı.Tolga ısrarı derken kaç haftadır puan kaybediyoruz.Haftaya gsyi yenip toparlanırız
Ersun Yanal futboldan zaten anlamıyırki. Adil rami oynasın stoperde. Jailson kaç maçtır hata yapıyor orda. Kruse serbest oynayacak. Ferdi sol açık oynar tolgadan daha iyi oynar. Maç içinde 30 orta yapıyorsun ortalar isabetli değil. Kanatlarda ısrar etmenin anlamı yok göbekten gideceksin. Zaten muriç o boşluğu yaratıyor. Adalardan ferdi ve ozanı kruseyi kaçıracaksın
Bugünki gsyi gördükten sonra fenerin Kadıköyde en az 3tane atması lazım aşağısı kurtarmıyor:D
Hocam güzel diyorsunda fenerbahçe nin son oynadığı futboluda gördük. Pek iç açıcı değil. Gs bizi yenemez Kadıköyde ama bizde yenemeyiz
Fener gençlerle çıksa bile Kadiköyde derbi kaybetmez gelenek bozulmaz taa ki kıyamete kadar.
Hocam öyle ama şans bir yere kadar. Ben bu teselli ile avunmak istemiyorum. Şampiyonluğu Kadıköyde yenilmeye tercih ederim.
Fenerbahçe çayda çıra eder abim..
Güldürmedi bizi bir türlü.
Yenildiğinemi yanarsın. Gustavo yok emre yok haftaya. Koskoca 90 dakika kaleye doğru düzgün şut yok. Gs içimizden geçer haftaya bizim
Ah fener ah ömrümü yidin. Ha bu ersunu başımıza bela edeni Allaha havale ediyorum
87 kışı olmasada 2004 kışı olur ?
Recep Ulema dan alıntı