Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Seneye format değişikliği olacak yüksek olasılıkla bir play-off modeli olacak ama bunu nereye uygulayacakları belirsiz
Ama benim tahminim ve kesin gibi olan şey küme düşen son takım play-off ile belirlenecek ama benim öbür tahminim ise Hollanda modeli olan Konferans Ligi'ne gidecek takımın play-off ile belirlenmesi
Bu federasyon ve yönetim ile çok saçma şeyler yapılacağı kesin. Şimdiden kestirmesi zor.
-
BeIN SPORTS ihaleden çekildiğini açıklamıştı vazgeçti mi bilmiyorum
Çok kurnaz onlar son anda girecekler. Bunu tahmin eden kulüp yöneticileri de böyle bir tuzak hazırladı bence
-
Kulüpler birliği TFF'ye 300 bin dolar(Euro'da olabilir) vererek ihaleyi satın aldı ihaleyi kulüpler kendi düzenleyecek hatta yakın zamanda bir haber gördüm masada ki görüşlerden bazıları da maç maç yayın hakkı vermek
Bunu yapmalarının amacı bein sportsu yüksek fiyat teklifi ile ihaleye çekmek. Yoksa çok düşük bir fiyat çekecekler ihalede.
-
TRT Şampiyonlar Ligi yayın hakları için 100 Milyon Euro (3,3 Milyar TL) Teklif Verdi (Zpor)
Ona vereceğine süper lige versin de yayın haklarını alıp yayınlasın
-
Bize de birseyler düsecek gibi görünüyor Zonguldakli67
Zorr😬
-
Hava durumunda hep kky gösteriyor umudum kalmamıştı kara dair bu cümleler bana umut oldu teşekkür ederim 😊
Rakım gayet iyi. İlk etapta karla karışık başlasa bile gecenin ilerleyen saatlerinde Kara dönecektir. Ya nasip diyelim 🤲
-
Düzce 267 rakım kar görür mü bu sistemde?
Rahat görür.Bu akşam 20:00 gibi başlar. Daha da erken başlayabilir. Ara ara yoğunlaşabilir. Hatırı sayılır bir kar ötrüsü olur👏
-
Kastamonu sahil şeridinde (300mt) kar ihtimali var mı acaba önümüzdeki günlerde?
Var tabi ki! Lakin biraz daha bekleyelim bakalım sistemin gidişatına göre. Kuvvetlenecek mi? Zayıflayacak mı?
-
2007 yılından bu yana bu işin içindeyim ben bu kadar belirsiz bir kış daha görmedim. Bütün verilerin bu kadar zıt gittiği bir senede görmedim. Herşeyi küresel ısınmaya vurmak istemiyorum sonuçta bu olaylar 100 sene öncede var olan olaylar ancak yapay zeka işin içine girdi gireli bizim saçlarda beyazladi ne güzel mgm den takip ediyorduk diyorum bazen, bu sene yordu beni daha 23 ocaktayız birşeyleri önceden görüp söylüyoruz 2 gün geçmeden gördüklerimiz yok oluyor çözemedim ben bu seneyi kusura bakmayın yine verdiğim tarihlerin arkasındayım ama her an herşey olabilir.
Hepimiz aynı dertten muzdaribiz hocam. Çok ufak ayrıntılar kelebek etkisi yaratıp Efsane olabilecek 2 sistemi alıp götürdü bizden. Artık 96 hatta 72.saatler bile garanti değil!
-
Divan Kurulu başkanlığına Hayrettin Hacısalihoğlu adaylığını koymuş seçilirse muhtemelen bundan sonra Trabzonspor'da ikilik ortaya çıkar divan kurulu ve başkanlık birbirine düşer ben bunu şimdiden söylim
Trabzonda işler yolunda gitmiyor ki zaten. Bu futbolcuların tavrından da belli oluyor. Hele ki yarın çıkıp kadro dışı kalan oyuncuları affettik falan derlerse daha toparlayamazlar. Başkanı sevmeyen çok kişi var kulüpte
-
bara12345 fatsali_52 doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah 🤲
-
Merttty doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah 🤲
-
Sarp Özdoğan eline emeğine sağlık bu bilgilendirme için. Peki neden belirli bir saatten sonra tutarsız olduklarını bildikleri halde süreyi bu kadar uzun tutuyorlar? Misal ecmwf 10 gün değilde 6 gün olabilir keza gfs de 6-7 gün olabilir
-
Şimdi bilemedim diplomasız uzman meteorolog var doktor olur mu ?
Hakaret sayarım. Onda her ana bilim dalı mevcut. Sen de ne mevcut? Meşe dalı, gürgen dalı, harman dalı, erik dalı gevrektir