Estimator eline emeğine sağlık hocam 👏
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir sistemde

Kma ne kadar başarılı bir model çok merak ediyorum test edelim
Belki de hepsini dize getirecek 😬
-
Bi sistemde gem modeli hepsini peşine takmıştı. İnşallah yine öyle olur
-
Tahkim kurulu fredin 3 maçlık cezasını 2 maça düşürmüş
-
Bakalım kimin nasibinde ne varsa onu yiyecek. Belki kimse hiç bir şey yiyemeyecek 👀
-
Selamun Aleyküm arkadaşlar, aleyküm selam arkadaşlar.
Bugün güzel görüntüler görmek dileği ile 🤲
-
Hem ECMWF hem de ECMWF ENS Hatay'a havada kar veriyor. Takipteyim🫡
Hadi inşallah 🤲
-
Futboli iyi biliyorsun abi 🙂
Adam yapıştı kaldı koltuğa. Ben bu yaşıma kadar futbolda böyle rezillikler görmedim. Her hafta daha kötüye giden bir lig geçiriyoruz. Ülkemiz de hiç mi genç dinamik tarafsız spordan yetişme insanlar yok?
-
#SONDAKİKA | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı.
🚑 Şu anda otele ambulans ve doktorlar gelmiş durumda.
Şimdi yaptığı rezillikler yüzünden istifa etmedim de sağlık sorunlarım yüzünden istifa ediyorum diye açıklama yapar
-
Oflu06134 doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah 👏
-
Tahkim karari ile 2 maça iner. Süper kupada da oynar
Bu haliyle de oynuyor zaten. Lakin 2 maça inmesi muhtemel olasılık. Yine de bu olay muallakta kaldı. Ses kayıtlarını açıklasınlar herkes bilsin ne olup bittiğini. Şeffaf olsun her şey
-
Fred 3 maç ceza almış.
-
İrfan Crespo deneyebilir aslinda. Cengiz de geçen mac super oynamıştı. Daha iyi olabilir bu şekilde
Ben olsam İsmail, ferdi yaparım.
Sol beke osterwoldeyi atarım. Ferdinin araya attığı paslar gayet iyi. Zaten hız olarak boey ferdiyi yer. Karşısına osterwoldeyi koymak daha mantıklı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
SnowTime doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah 👏