Cuma günü gece saatlerinde yağış Marmaranın doğusunda başlayacak. Özellikle Sakarya, düzce, Alaplı, ereğli, Zonguldak, Bartın, Kastamonu'da yaşayan vatandaşlarımız bu zaman diliminde çok dikkatli olmalılar. Cumartesi akşam saatlerinde ise çok aşırı ve şiddetli yağışlar Zonguldak, Bartın, Kastamonu illerinde afet boyutuna ulaşabilir. Sel, Yıldırım, dolu, hortum gibi hadiseler yaşanabilir. Mümkün olduğunca evimizden çıkmayalım dere kenarlarından uzak duralım. İlk etapta bu saydığım iller riskli bölgeler. Daha sonrasında yağış doğuya doğru hareket edip sırasıyla orta Karadeniz, ve Doğu karadenizde tehlike oluşturacak. Tüm Karadeniz özellikle sahil illerimiz bu 5 gün içinde tedbirli olmalılar. Kazasız, belasız atlatırız inşallah 🤲
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın için samsun - Rize arasında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor. En çok etkilenecek olan yerler ise terme, Ünye, çarşamba üçgeni olma olasılığı yüksek. Yağışın başlama saati yarın sabah 7 ila 9 arasında olma olasılığı yüksek. Yine de tedbirli olup samsun'dan rizeye kadar olan bölümde yaşayan arkadaşlar dikkatli olsunlar 🤲
Ayrıca ekleme yapalım. Yarın öğleden sonra ise Giresun - Espiye arası da riskli bölge olarak söyleyebiliriz.
-
Yarın için samsun - Rize arasında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor. En çok etkilenecek olan yerler ise terme, Ünye, çarşamba üçgeni olma olasılığı yüksek. Yağışın başlama saati yarın sabah 7 ila 9 arasında olma olasılığı yüksek. Yine de tedbirli olup samsun'dan rizeye kadar olan bölümde yaşayan arkadaşlar dikkatli olsunlar 🤲
-
Yarın öğlen ve akşam arası Hakkari, Şırnak, mardin dolayları aşırı yağış alabilir. Tedbirli olmakta fayda var 👍
-
Zonguldak 30.03.2023 kışının son kar yağışı ❣️
Streamable Videostreamable.com -
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. […]
Teşekkürler 😊
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲 Sahutt
Tüm kaybettiğimiz canlarımıza Allah rahmet eylesin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir tuhaflık yok mu?
Klasik mgm işte. Sen takılma mgm'ye anı yaşa derim.
-
-
Zonguldak'ta yarın kar beklenmiyor neden etsin ki ayrıca bu sistemde rüzgarın yönü poyraz olacağından benim çok bir beklentim yok Zonguldak'a
Tedbir amaçlı olabilir. Fırtına ve kuvvetli yağış ön gördü meteotoloji
-
Adamın inadı inat yav valla
Hiç bir faydası olmadı geldiği günden beri
-
Düzce de okullar tatil edilmiş yine tedbir amaçlı edilirmi bilmiyorum gerçi ama Zonguldakta da edilebilirdi
Bizim vali geçen kış yarım metre kar yağdı yine etmedi.
-
Hadi bakalım gençler. Bu gece gfs güncellemesin de sistemin en verimli halini görmek için toplanıyoruz. O değişim olacak Rabbimin izni ile🤲
-
Maraş olarak komşu illeri izliyoruz.

Az daha sabredin 😊
-
Müthiş 😎🥵
Olacak, olacak inşallah 🤲