Maksat eğlence olsun😅
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçmiş olsun arkadaşlar. Dikkat edin kendinize. Kime sorsam hasta bu aralar. Meyve sebze yemeyi ihmal etmeyin sakın. Bol, bol bal yiyin enerji depolayın👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum günün kutlu olsun hocam. Yeni yaşını güle güle kullan inşallah 🤲 Sistemci5534
-
Bizden sorulur 🤞🤞
-
Mutlu bir gün olsun inşallah 🤲
-
Hayırlısı olsun inşallah 🤲 eline emeğine sağlık hocam 👏
-
Tarım ve Orman bakanlığı açıklama yapmıştı bir ara. Şu anda ülkede 10 milyona aşkın sokak köpeği mevcut. Ve hızla çoğalıyorlar. İlerleyen zamanlarda daha büyük bir sorun haline gelecek. Buna nasıl bir çözüm bulunur? Sizler neler düşünüyorsunuz çözüm olarak?
-
İyi akşamlar arkadaşlar konyada olan hayvan barınağındaki durumu duymuşsunuzdur 🥲 bir kedim var ve bu haberi görmez olaydım çok acı bi durum… 😔
Malesef üzüntü ile izledim. Hayvanların insanlara olan saldırılarına üzülüyoruz, insanların hayvanlara olan eziyetine üzülüyoruz. Açıkçası kos koca dünyaya sığamıyoruz 😶
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sen en güzel duyguların ka*tilisin 🤞
-
Hayırlı geceler olsun cümleten 😊
-
Aralık değil de, Kasım olsun o

17 kasım Ankara, bolu, Çankırı, Kastamonu olsun😊
-
15-17 Aralık 😎❄️
-
Tam tersi olur accu tahmininin geçen kış tahminini de gördük 😬 siklonik kar yağışları çok olur bu kış Akdeniz üretir durur
-
Bartın 10 dereceye geldi herhalde tek haneleri bu sezon ilk kez görecek gibi
Yarın öğlene doğru Amasra, çakraz, Kurucaşile risk altında olabilir
-
Geri kalan maçlarda nasıl olacak Zonguldakta mı oynanacak iç saha maçları abi ?
Evet iç sahada oynanacak. Açık tribüne seyirci alınmayacak