An itibari ile fena bir tipi var Zonguldakda
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldak 146 rakım karla karışık yağış var an itibari ile
-
Salih61 hoşgeldiniz 👏👏 geçmiş olsun
-
Zonguldak, Bartın, Kastamonu sahil şeridi çok aşırı kar yağışı alabilir 💥
-
Batı ve Orta Karadeniz cuma günü tatil olabilir.
Bizim vali yapmaz. Geçen ki karda Yarım metre kar yağdı merkeze yine yapmadı topitop😅
-
Zonguldak dewpoint le beraber - 4 derece şu an. Tek tük kar atıştırıyor
-
TFF, Digiturk’le anlaşma sağlanamadığı ve yayın hakkı sözleşmesi imzalanması için hakların’ ilgili paketlere en yüksek diğer teklifleri veren Saran ile TRT’ye geçtiğini açıkladı
Yani saran alıp exxen TV ye vericek. Bunu 1 ay önce demiştim 😊
-
Mükemmel bir maç izledim keyif aldım. Fenerbahçe ve Trabzonu kutlarım👏
-
Pazartesi anca koyar kar ikonlarını. Çarşamba günüde kuvvetli kar yağışı ikonlarını koyar
-
mehmet civan elimde eski bir kasa var reis her şey çalışıyor sadece görüntü gelmiyor ramları kontrol ettim ekran kartına elektirikte gidiyor sorun neden kaynaklıdır?
Bazı pclerde klavye+mouse takmadan sadece ekranı bağlasan açmaz. Kabloda da sorun olabilir. Pc açılışta dıt sesi veya tık sesi geliyor mu ona dikkat et
-
Batı Karadeniz’de bu gece saatlerinden sonra etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının Cuma günü ilk saatlere kadar Bolu, Kastamonu, Karabük ile Zonguldak, Bartın, Düzce ve Sinop illerinin 200 m üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli (10-20 cm) olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
03.03.2022 00:00-05.03.2022 04:00
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Kar
-
Yazdıklarımı dikkatli okursan ne amaçla kullanılması gerektiğini söyledim Ercan abi .
Rusları durdurmak için demişsin işte. Bende diyorum ki nereye atacak sadece Rus ordusuna mı? Bu düştüğü yeri bırak kilometrelerce yere etki ediyor canlı kalmaz o alanda. Rusyada bunu havada vurur artık hangi ülkenin üstüne düşerse geçmiş olsun
-
Girmeli , neden girmemeli ? sivil ölüm çoktan başladı Rusya geri çekilmiyor aksine daha da hızlanıp öldürmeye devam ediyor en azından ilerlemesini durdurmak için harekete geçilmeli.
Sihalarda görünmüyor piyasada
Nereye atılacak nükleer füzeler? Rusyayamı? Peki orada ölecek kişiler insan değil mi? Nükleer füzeler çok tehlikeli silahlar ve hiç bir ülke kullanmamalı, hiç bir ülkeye kullanılmamalı
-
Tam hayat düzenli gidiyor derken 2.defa covid çıktım az önce Düzelicez inşallah

Geçmiş olsun kardeşim. Meyveyi eksik etme, balı eksik etme. Sizin bünye genç daha hayırlısıyla çar çabuk atlatırsın inşallah 🤲
-
2022.02.20 23:20:11 -4.2 4.1 GUZELKOY ACIKLARI-TEKIRDAG (MARMARA DENIZI