Muhammed Ali mutlu yıllar kardeşim 🤲👏
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eminim bu modelin varlığından haberi olmayan vardır 🙂
Geçen sene 18 ocak sistemini gem modeli ile beraber görmüşlerdi😅
-
Valla maçın özeti şu şekilde
Fener attı ama bireysel beceriksizlik (sosa, osai, slazai, Altay) peşine komik goller yedik. Valencianın düşürüldüğü pozisyon net kırmızı kart! Lakin adamlar 10 kişi de kalsalardı yine bize gol atarlardı çünki dener 5 kişi oynuyor. Ferdi, pelkas, arda dışında gerisi çöptü (bu maçta) bu halde ki fener bu takıma 2 gol atabiliyor ise rövanş maçında Bi kaç değiştirme ile bu takımı eleme şansı geçerliliğini korur
-
Rezillik... 1 tane aksiyonu yok Fenerbahçe'nin
2 tane daha yeriz bu futbolla😊 sanki deplasmanda oynuyor gibiyiz
-
Omuz ağrısı nasıl geçer önerisi olan var mı
Duşa giriyorsun normal sabunla msj yapıyorsun ağrıyan kısma 10 dakika kadar. Duştan çıktıktan sonra sıcak su torbası veya sıcak havlu koy oraya. Bu işlemi 3 gün boyunca yap. Sonrasında 3.günün sonunda tam tersi buz torbası uygula
-
Aleykumselam abiler, hayırlı akşamlar herkese.
Zonguldakli67 okunmuyor ama istekli olan netten bulur başlıkla sanırım.
Hahaha ben onu farkettim dayı 😅 acaba dedim benim gözler görmüyor ya pek sorun bendedir sandım💥😅
-
UEFA’da tv den yayınlama zorunluluğu kalktığı için öyle oldu ama süper ligde bu kaldırılmadı
Gidipte 4 büyüklerin maçını vermez TV ye
-
İlgilenen ve katılmak isteyen arkadaşlar olursa diye buraya bırakıyorum 😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Rusyanın yaptığı göz dağı vermekti. ABD ve diğer ülkeler ellerinden geleni yaptılar savaş çıkartmak için lakin başaramadılar. Hep aynı oyunlar lakin artık akıllı devletler yemiyor bu oyunları
-
Süper ligi de exxen alır büyük ihtimal. Daha doğrusu Saran alır exxene satar
-
Kaliteli isimler sadece belli bir kitleye hitap eder ancak kalitesiz insanlar meşhur olur.
Yahu ben dedim oranın muhabirine 😅 Aytaç efendiye şubat sonu olabilir ciddi bişeyler die. Topalak yazmamış💥
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benim ismimi belirtmemişler mi? 😅😅
-
Sistem yönü ve kuvveti olarak gelmesi en kuvvetli olasılık bu sinoptik te ki gibi olur. Kuzey doğudan gelip trakya dan falso alıp batıdan doğuya hareket eder💥
-
onurtugtekin23 musab1976 kral2327 Hilafet doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar 👏👏
-
Sarp Özdoğan doğum günün kutlu olsun 👏👏