Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar durdu 😢
Kütleler sıklıkla gelecektir. Artık kütlelerin rengi sarı ve turuncuya kimi yerlerde kırmızıya bile dönebilir
-
Depremi yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inşallah
-
İzmirin yükseklerine kar yağmış. Sahile yakın yerleride kimi zaman kar değerlerine düşmüş lakin yağışı yakalayamamış
-
Sıcaklık ne zaman istediğimiz seviyelere gelir acaba
Sanırım düşüş başladı artık 0.9 derece oldu anlık.
-
Güzel yağmur yağıyor 😂
Ne enteresan bir konumun var😅 Zonguldak merkez de dahi kar yağıyor şu anda.
-
🌨️❄️🌬️
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
hocam kimse niye soruma cevap vermiyor kastamonu sahil rakım 0 kar alıcakmı ne kadar alır
Alacak öğlene doğru başlar.
-
Şu cepheden ne alırsak kardır valla
Aynen öyle. Sonrası dek işi artık. Sık dek bantları gelecek turuncu olanlardan 💥
-
Anlık Zonguldak +100 rakımlarda kar yağışı etkili
Benim bura beyazladı 146 rakım sıcaklıkta düşmeye devam ediyor. Yağışta devam ediyor 😊
-
Zonguldak sıcaklık çok keskin bir düşüş yaşadı😲
-
Zonguldakli67 hocam kusura bakma rahatsız ediyorum sürekli modellerden anlayamıyorum malesef son güncellemede Zonguldak kıyılarının durumu nasıl kusura bakmayın tekrardan
Bu geceden sonra hazırlıklı olun sabaha karşı. Belki dahada erken başlayabilir. Sıfır rakım sulu kar alır siklonik yağıştan. +100 yıkılır. Sonrasında dek işin içine girecek ve merkezde bile 25-30 cmleri görmek kaçınılmaz. Örnek olarak gacada 2 metre kar kalınlığı ölçülürse şaşırmamak gerekir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İCON Gece güncellemesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ☹️ sistem tüm ülkemize bereket getirsin 💓