Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ☹️ sistem tüm ülkemize bereket getirsin 💓
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
En iyi kar yağışınında şu görüntüde 24 25 olacağını düşünüyorum hele 24ü dek şov olur diyorum hayırlısı olsunda sistemde bence bozulma var gfsde sistemdeki kar geç başlıyor umarım ecmwf çok daha iyi çıkar
Bize zaten 2017 hariç nezaman siklonik yağış yaramış ki😅 ne varsa dek yağışından var. Ondanda bu sene şanssızlığımızı kırarız inşallah
-
Bende cumartesi günü sabah ve öğlen kar yağışı olacağını pek düşünmüyorum bizim buralarda
Pazar sabaha karşı başlar öncesi yağmur ve kky olur. +300 yıkılır
-
Semih Ö. Zonguldakli67 Gfs akşam güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben temkinliyim kardeşim😊 yarısı yağmur olarak bile düşebilir kıyılara. Gfs güven vermiyor bana. Son nokta koyulmadanda iyi bişey demem. Dilimiz yandı geçtiğimiz sistemlerde
-
Mahmut Sami eder ne ederse

Herkesten uçtu , bir rakam üstü var sanırım yalayıp yutuyor nedense.Daha öncede olmuştu

Hortumlandık yani😅
-
Ben Zonguldaklı67 diye bir coine yatirdim battım.yatırım tavsiyesi değildir.
Ölü yatırımım ula ben 😅 Whisper dayıma yatır. HS puan olarak geri döner belki
-
Senin 2000 bin beğeni falan gitmiş abi de mesajların fazla gitmiş sanki
Sinancoine yatırdıydım ben ondan oldu hep ☹️😅
-
Şimdi farkettim yaklaşık 6.000 mesajım ve 10.000 civarı beğenim kuş olmuş uçmuş 😂
Malesef benim de☹️💥
-
Gece güncellemesine geldik de yazi yazamiyoruz. Paylaşım da yok sanırım
Paylaşım başladı konu açık harun
-
Olmuyorsa böyle edin abiler :alkıs:
Ben üyelere kolaylık olsun diye böyle atarım😊
-
Ben telefondan denemiştim sadece İCON’da bu sıkıntı oldu
Bidaha dene bakalım şimdi. Aynısı olacak mı
-
yellowstone yan sanayi patlaması

Sinemada seyretmiştim bunu ben😅
-
Zonguldakli67 abi ben İCON gif yükleme denediğimde “Dosya büyük” hatası almıştım

Enteresan dememesi lazım. Bunların boyutları küçük oysa ki!
-
İCON gece güncellemesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kolay kolay niye zor ola?
Ben hep ederdim paylaşım , yorum,hala da arada ederim..
Özür dilerim dayı seni unuttum ben ya🙄 senin üstüne yok zaten forumda 😅