Zonguldak boş geçiyor yine nasip
Zonguldak yarında öyle olacak anlaşılan 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldak boş geçiyor yine nasip
Zonguldak yarında öyle olacak anlaşılan 😊
İstanbul Avrupa yakasına muazzam kütle geliyor beyler 😅
Zonguldakli67 hocam batı karadenizde ilerleyen saatlerde yağış konusunda bi artış var mı yoksa sistem ömrünü tamamlıyor mu ?
Mgm ye göre bugün yarın yoğun kar yağışlı. Bakıyorum ne kıyıda ne iç kesimlerde tek damla yok. Sadece az önce Alaplı tarafında Bi geçiş oldu o kadar. Akşama doğru kütleler belirecektir denizde bekliyoruz. Az önce tek tük de olsa kar taneleri gördüm konumumda. 6 derece olmasına rağmen dewpoint sıfırın altında şimdilik
Sinop ayancık tarafı fena şimşek aktivitesi var
Eğer nem mgm nin belirttiği kadar düşük olursa yoğun kar görülür diye düşünüyorum şuan bide çok rüzgar var karayel üşütüyor yağış olsun yeter ki
Yağış girerken sıcaklık artıyor bizim bu değişmeyen kural. Beklentiyi yüksek tutmadan takip edelim. Nasılsa önümüzde heyecanlanacağımız sistemler var
Yağış olsa zaten nem yükselir dewpoint o kadar düşük olmaz benim bildiğin anca yağışın ilk anlarında kar olur belki ama radar şuan boş şaka gibi 😂
Sistemin batı kolu giriş yapmadı daha tam olarak batı karadenize. Tahmini saat 16 gibi başlar ne başlayacaksa. Pek Bi beklentim yoktu zaten. Nasip diyelim artık😊
Dewpoint 0.3 biraz daha düşer umuyorum ki
Hani yağış😅
Evet üyelik bilgilerine doğum tarihlerini girenler de otomatik çıkar
Zonguldakli67 Angora Hayırlı Olsun😊👏🏻
Sağol hocam 💓
Maşallah forum coştu 💥😅
Pasta tamam mı
Saadet pasta tamam mı 😅 başkanım soruyor. İstersen kakaolu, meyvalı falan da olabilir
Saadet yeni yaşını güle güle kullan inşallah 😊 iyi ki aramızdasın. Doğum günün kutlu olsun 👏👏
Buradan da kutlama sayfasına gitmem gerekiyor ama onu bulamadım idare edin artık 😂
Tamam sana özel şöyle yaparız model paylaşırken herkes sana beğeni yerine doğum günü pastası atsın. Sinan başkandan rica edelim bu geceye özel pasta emojisi eklesin😅
Bana kızılıyor 😂
Saadet hımmm çabuk sohbet sayfasına 💥😅