Bu forumda hepimiz bir aileyiz önce bunu unutmayalım. Aile içinde bile bazen ters dülebiliriz fertler ile. Burada adminmiş, co adminmiş, modöratörmüş sadece bir ünvan nihayetinde bu forumda bulunan herkes bana göre görevlidir. Önce kendimiz ve site içi kurallarımızdan hepimiz sorumluyuz. Bu kurallara uyulduğu müddetçe mutlu mesut günler, aylar, yıllar geçiririz. 💓
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
bende istiyorum 😅
Seni orgeneral yapcaz 😅
-
Teşekkür ederim herkese💓 darısı sizlerinde başına inşallah 👏
-
Angora hayırlı olsun👏👏
-
Guncellemden sonra tekrar degisiyor mu hocam
Değişmiş işte arkadaşlar öyle dedi 😊 Bi bakmışık yoğun kar yağışı ikonları yağmura dönmüş. Ben her zaman derim çok büyük beklentiye girersek daha çok üzülürüz
-
Akşam ecmwf güncellemesinden sonra tekrar değişecek mgm o zaman bakalım görelim
-
Zonguldak'ı değiştirememiş korkudan😅 sağı solu belli olmuyor bu ilin diye
-
Bu sefer gelir dimi Zonguldak a 😅😅
Kaçışı yok bu sefer👍
-
Yağış öncesi sıcaklık artmazsa batı karadeniz kıyıları da muazzam bir kar yağışı yakalayacaktır. Kuvvetli rüzgarla tipi şeklinde. Konumum da sıcaklık şu an için 4.5 derece
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldakli67 hocam zonguldak kıyılarından ümidimizi keselim mi?
Ben kestim bile havada görsek yeter diyorum 😊
-
Zonguldakli67 hocam kolay gelsin kendi konumum adinada bı tahmin alabilirmiyim senden Vakfıkebir Trabzon 🌨️☃️🤲
Sizin için en uygun zaman dilimi yarın öğleden sonra başlıyor diyebilirim. Cm konusuna pek girmiyorum lakin tadımlık 3 ila 5 cm diyeyim ben
-
Hocam Samsun Terme nolur 100 rakım
Kıyılar kuvvetli yağmur iç kesimler kuvvetli kar olur Bi kaç saat sonra
-
Sinop şu saate kadar derece olarak mgm değerlerinden düşük sıcaklıklar ile ilerledi şu sıralar 4.5 dereceye sabitlendi gibi 😂
Orası her zaman sıkıntı sıcaklık konusunda ve bu sistemde en şanssız il diyebilirim. İç kesimler Boyabat tarafı avantajlı
-
örtü beklentisi var mı ?
Yağışta Bi sıkıntı olmaz ise gayet güzel bir örtü olur