Zonguldak kıyılarda bir değişim var mı? Kar yagacak mı?
Yaşayıp göreceğiz 😊 herkes temkinli kesin diyemiyoruz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldak kıyılarda bir değişim var mı? Kar yagacak mı?
Yaşayıp göreceğiz 😊 herkes temkinli kesin diyemiyoruz.
Karadeniz sahil hattında cıvık örtü dediğiniz örtü biçimi olmaz saf kar yapar 500 hpa -35 lerde geziyor.aralıkta yaşanan sistemde ise 500 hpa -34/-37 arasındaydı.her zaman karadenizin yağış faktörünü unutuyorsunuz.bölgecilik anlamında söylemiyorum türkiye de akdeniz,ege ve karadeniz yağış bakımından her zaman öndedir.Anlık yaşanacak bir sistem dediğim gibi süprizlerle dolu kestirmek zor.
Aralık ayında ki sistemle bir tutmayınız bunu. Sıcaklık en büyük sorun olacak. Keşke sıfırın altına düşse sıcaklıklar lakin son güncellemelere göre zor. İnşallah değişir yaşayıp göreceğiz
Hava da görülürse ben görememem demek ki. En aşağı 30 cm örtü gösterirse hava da görebilirim 😂
Geçen 86 cm gösteriyordu görebildinmi 😅 belki bu sefer ters tepki olur
Hocam havada görim ben zaten büyük balığa odaklandım 20 sinden sonrasında
Yani aynen görsel şölen yaşarız👏 fragman olarak görelim
Genelleme yapacak olur isek
Tüm karadeniz sahil şeridi şu an ki görüntülere göre kar görür. Lakin! Çok büyük beklentilere girmeyelim. Sahillerde cıvık örtü olabilir. Sonra üzülmeyelim 👏👏
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ☹️
Ecmwf güncellemesine göre tüm karadeniz kıyıları pek bir beklentiye girmesin derim ben. Sonra üzülürüz
Yıllardan beri bakıyorum hatta bu aralar daha az
Bi yerde başlıcak artık sorun. Önceden olmuyordu da şimdi neden oluyor diye bir şey yok.
Gözlerimde yanma oluyor bazen sebebi ne olabilir sizce ?
PC ve telefona çok bakıyon ondan olabilir
Ben anlamam edebiyattan zorla çalıştırıyorlar sayısal bölümde :D
Benim edebiyat hep 95 di valla ne aşağısı ne yukarısı 😅 sabit
Gfs yi beklerken edebiyat sınavına çalışıyoruz işte bu böyle birşey :D
Bize edebiyat yapma ula😅
Hepsi ecmwfye uysada o ull %100 öyle olacak diye bir şey söz konusu değil. Bunu daha önce tecrübe ettik.
önce Aralık dı sonra ocak oldu şimdide şubat oludu sonrası zaten yaz
Senin için Aralık bitince kış bitiyor sanırım😊 bir dahakine eylülde geliyordan başlarız 👍
Sistem çöp beyler💥