Video Paylaştığımızda Sadece Galeride Mi Kalıyor Veya Konu Başlıklarında Paylaşanilşyormuyuz🤔🤔
Galeride kayıt altında kalıyor. Sonradan sen her hangi bir konuda paylaşmak istersen o videoyu paylaşabiliyorsun hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVideo Paylaştığımızda Sadece Galeride Mi Kalıyor Veya Konu Başlıklarında Paylaşanilşyormuyuz🤔🤔
Galeride kayıt altında kalıyor. Sonradan sen her hangi bir konuda paylaşmak istersen o videoyu paylaşabiliyorsun hocam
Çok geçmiş olsun hocam. Rabbim şifa versin inşallah
Bir Sorum Olacak Video Nasıl Yükleniyor Foto Yüklediğim Yerden Yükleyemiyorum 😬😬
Galeriden yüklüyosun hocam. Resim yükler gibi.
Şu 67 cm'yi geçip rekor kırak yiter baa
Rekor 105 cm merkezde 😊
Daha 15 cm kar yağdığında yolları açamadılar 1 metre yağınca ne yapacaklar
110 cm sahile yağdi 5 sene önce dün gibi aklımda
bu kış 2 metre yağsın anca keser beni
2 metre eziyet olur hocam hayat durur
Buna Dikkat edin Karadeniz Seller Afetler yaşarken nasıl izlediysek Kar Yağınca da oraya izleriz .
Anlatabildim inşaALLAH .
He diyon ki karadenize 2 metre kar yağacak 😲🙄
3 gün önce Zonguldak ereğli de çıkan hortumcuk💥
Bakalım altın madalya için yarışıcam. İnşallah Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ederim😅😅
Büyük sürpriz oldu ben bu sistem de 10 cm e tavdım sadece bugün 40 cm'e yakın yağdı.
Dek bu sürpriz yapar herzaman denk geldiği yere. Yığar geçer 👏
Kilimli ve kozluda ki bütün okullar tatil. Bizim vali eski Afyon valisi Whisper dayı Bi el at olaya😅
Zonguldaklı üyeler valiliğin instagram, twetter sayfalarına şunu yazsın. Yarın okula gidip gelirken başıma buzlanma, ve kar yüzünden bir şey gelirse sorumlusu Zonguldak valisidir
Sokakta yasayan her canlı ölür
%100 katılıyorum azı karar çoğu zarar.
Batı karadeniz 2021 in en şanslı yeri oldu
2021 de 3 tane. Ocakta 90 cm şubatta 56 cm Aralık 25 cm konumumda 😎. Rabbim olmayan yerlerede nasip etsin inşallah💓
Kar alan arkadaşlar yagmiyanlarida düşünelim
Ne yapalım peki? Mucizevi güçlerimizle kar mı yollayalım oralara
😢😢😢
Son bir şarkı olabilir bugün oralara. Pes etmek yok👏