Çok geçmiş olsun hocam. Rabbim şifa versin inşallah
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bir Sorum Olacak Video Nasıl Yükleniyor Foto Yüklediğim Yerden Yükleyemiyorum 😬😬
Galeriden yüklüyosun hocam. Resim yükler gibi.
-
Şu 67 cm'yi geçip rekor kırak yiter baa
Rekor 105 cm merkezde 😊
Daha 15 cm kar yağdığında yolları açamadılar 1 metre yağınca ne yapacaklar
-
110 cm sahile yağdi 5 sene önce dün gibi aklımda
bu kış 2 metre yağsın anca keser beni

2 metre eziyet olur hocam hayat durur
-
Buna Dikkat edin Karadeniz Seller Afetler yaşarken nasıl izlediysek Kar Yağınca da oraya izleriz .
Anlatabildim inşaALLAH .
He diyon ki karadenize 2 metre kar yağacak 😲🙄
-
3 gün önce Zonguldak ereğli de çıkan hortumcuk💥
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bakalım altın madalya için yarışıcam. İnşallah Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ederim😅😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Büyük sürpriz oldu ben bu sistem de 10 cm e tavdım sadece bugün 40 cm'e yakın yağdı.
Dek bu sürpriz yapar herzaman denk geldiği yere. Yığar geçer 👏
-
Kilimli ve kozluda ki bütün okullar tatil. Bizim vali eski Afyon valisi Whisper dayı Bi el at olaya😅
-
Zonguldaklı üyeler valiliğin instagram, twetter sayfalarına şunu yazsın. Yarın okula gidip gelirken başıma buzlanma, ve kar yüzünden bir şey gelirse sorumlusu Zonguldak valisidir
-
Sokakta yasayan her canlı ölür
%100 katılıyorum azı karar çoğu zarar.
-
Batı karadeniz 2021 in en şanslı yeri oldu
2021 de 3 tane. Ocakta 90 cm şubatta 56 cm Aralık 25 cm konumumda 😎. Rabbim olmayan yerlerede nasip etsin inşallah💓
-
Kar alan arkadaşlar yagmiyanlarida düşünelim
Ne yapalım peki? Mucizevi güçlerimizle kar mı yollayalım oralara
-
😢😢😢
Son bir şarkı olabilir bugün oralara. Pes etmek yok👏
-
20 cmi devirdik💓💓
The content cannot be displayed because it is no longer available.