Hava acti hocam büyüklerimiz sey der hava kar topliyor açınca boylr havalarda djfksksks
Açması daha iyi sıcaklık dahada düşer. Bulutlu olunca sıcaklık hapis oluyor yer yüzünde.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHava acti hocam büyüklerimiz sey der hava kar topliyor açınca boylr havalarda djfksksks
Açması daha iyi sıcaklık dahada düşer. Bulutlu olunca sıcaklık hapis oluyor yer yüzünde.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kütleler cok iyi ya
Yıldız olsaydı hepsi inerdi aşağıya😁
Yok yav twiterde salak salak konuşuyor
Senin konumun yarın için güzel görünüyor 👏
Hocam ben vakfikebir batisinda oluyorum ama gelmis kalkmis bana bekleme diyor sinir oldum adama resmen
Onu diyen buradan biri mi?
Rica etsem bir degerlendirme yaparmisin UsTaD reis
Karayel de yorozun doğusu şanssız olur
Bise sorcam yorozun batisi sansli diyorlardi simdi oylr degil diyorlar ne iş? Zonguldakli67 hocam
Kim diyorsa açıklamasını da yapsın hocam😊
Size karayel lazım bence.
Ne lazımsa al gel kanka😅
Öyle bir durum ilerleyen saatlerde gözüküyormu
Hafiften var Bi Yıldız yön
kütle var yağış yok wtf
Rüzgar hafif yıldıza dönmesi lazım yoksa çok kütle kaçırırız
Ratta bilek boyuna kadar geliyormuş kar sınıf grubuna yazdı şimdi bir arkadaş
Hikaye o Rat ile aynı rakımdayım ben. Ratın Kırat tarafına yakın olan yeri belki
Benim konum boş valla şuan
Misket büyüklüğünde dolu yağıyor şu an
0 rakım diz boyu olmuştur bizim köy
Kurucaşile de 20 cm yakın kar varmış şimdi aradım dayımı. Oradada diz altı vardır muhtemel
Samsun için ne düşünüyorsunuz Zonguldakli67 hocam ve Eren hocam
Bafra, çarşamba, terme hariç örtü olacağını düşünmüyorum açıkçası. İnşallah ben yanılırımda diğer yerlerde de örtü olur😊
Zonguldakli67 yağış konusunda gece iyi gözüküyor abi ne dersin senin düşüncen ne
Kopuyoruz zaten şu anda😊
Ben bakmıyorum 🙂 Batı Karadeniz yine alıyor kar yağışını ben burada uyuz oldum 😅
Hee alıyor yüksekler tutuyor 😊 merkezi sıkıntılı halen sıcaklık konusunda şıpır şıpır eriyor. Benim 146 rakım bile yeni beyazladı