Önemsiz artık güncellemeye bakmak
Ee neden bakıyoz o zaman kar haritalarına🙄 rüzgar yönü dönmediği sürece orta Karadeniz sıkıntı. Denize yağıp geçiyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖnemsiz artık güncellemeye bakmak
Ee neden bakıyoz o zaman kar haritalarına🙄 rüzgar yönü dönmediği sürece orta Karadeniz sıkıntı. Denize yağıp geçiyor
Büyük ihtimalle daha fazla yağacak benim kendi köyüme bile beklediğimin 2 katı yağdı yağışlar ilginç şekilde arttı
Cide kurtardı tabi. Sinop burnundan Giresun'a kadar sıkıntı. Ecm bu güncellemede daha da kıstı yağışı
Ohoo siz daha en başından su koyverdiniz. Her şey nasip. Ne kadar kötü düşünürseniz o kadar kötü olur
Zonguldak ereğli ilçesinde okullar tatil edildi. Öğle saatlerinden beri sürekli turuncu kütle vuruyor orayı şimşek aktivitesi de cabası 😊
Paralel hateket ediyor amasra bartına yarar o kütle şu an istanbulun hemen üstündeki kütle bize yarar gibi duruyor
Bunun bir kısmını alırız
Bunun Bi kısmını yakalamamız lazım
Zonguldakli67 abi ya bişey sorcam bu googlenin hava durumu varya her saatte bir kar yağışımı ileri saatte atıyor doğrumu bu site weather.com olan
Oraya bakma kardeşim aç windy uygulamasını radar takip et. Bizim yapacağımız tek şey radardan kütle takip etmek
Bu kütle filyos göbü tarafını vurdu büyük ihtimal. Batı da ereğli ilçesinde de fena gökgürültülü kar yağışı var şu anda
Beni sıyıran kütle ve içinde ki gök kuşağı💓
Düzce için durumlar nedir hocam? Konumumda güneş vardı bayağı sonra kapandı birden şimdi hafif hafif kar atıştırıyor.
Radardan kütle kovalayacaksın 😊
hocam bizim burda çakıp duruyor ama şuan sanırım dağlara ve köylere etkili oluyor?
GECE koparsınız inşallah👏
Hocam sizin konumunuzda kar yağıyor mu şuan
Şu an hafif ama dek geliyor karşıdan görebiliyorum. Gündüz için umutlu değildim ben öyle de oldu. Bizim için bu akşam önemli
Sizlerle beraber biz de hazırız belki Facebook Canlı yayın çıkar .
İnşallah başkan hele ki yağış anında şimşekte çakarsa 💥💥
Zonguldak ve Bartın akşam saat 18 den sonrası hazır olsun💥
Reis memleketimi özledim fotolar bekliyorum senden ben bartındayım şuan çok uzak olmasada zonguldak bir ayrı yok mu şöyle tepeden 😂
Daha tam kar seviyesine gelmedi sıcaklık. Gece inşallah birikim olacak👏