Reis memleketimi özledim fotolar bekliyorum senden ben bartındayım şuan çok uzak olmasada zonguldak bir ayrı yok mu şöyle tepeden 😂
Daha tam kar seviyesine gelmedi sıcaklık. Gece inşallah birikim olacak👏
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturReis memleketimi özledim fotolar bekliyorum senden ben bartındayım şuan çok uzak olmasada zonguldak bir ayrı yok mu şöyle tepeden 😂
Daha tam kar seviyesine gelmedi sıcaklık. Gece inşallah birikim olacak👏
Zonguldak gök gürültülü kar yağışı mevcut💓
Mgm nin verdiği sıcaklık değerinden 2.5 derece düşük ilerliyor
Kar başlayan illerimize hayırlı olsun bereketli olsun inşallah. Yaşa ve gör sistemi oldu gerçekten👏👏
Konumum da muazzam grupel yağışı var💥
Bizim tabirimizle kar bölünecek💥
Hocam rüzgar kuzey batılı esecek o yüzden hava gösterilenden daha soğuk olabilir
Ben memleketimi tanıyorum hasan😅 gece bu sıcaklık 2 derecenin altına düşmezse sıkıntı
Zonguldakli67 abi ECMWF öğlene güzel kar vermiş sıcaklık sorunu olmaz mı o saatlerde ?
Ben merkezde sıcaklık sorunu olacağını düşünüyorum karla karışık yağmur olur akşama kadar. Akşam saatlerinde Kara döner.
Arkadaşlar heyecanınızı anlayabiliyorum. İmkan olsada tüm illerimiz Kara doysa. Nasibimizi de ne varsa o gelecek artık. Kimimiz radardan, kimimiz camlardan takip edeceğiz yağışı. Hepimizin şansı bol olsun👏👏
Yarın büyük ihtimal daha da düşecektir.
Yarın herkes altın ve döviz bozdurmaya koşuşturur 😊
Beşiktaş Antalyaspor Arasında ki Turkcell Süper Kupa Maçı 5 Ocak 2022 de Katar'ın Başkenti Doha'da Bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumunda Oynanacak Müsabaka 20:45 de Başlayacak
Böyle bir saçmalık olabilirmi ya. Sen taraftarını bırak katarda maç yap. Bari orada ki stad gelirlerini alsınlar
Şırnak merkezde anlık olarak kar yağışı başladı ❄️❄️❄️
Bereketli olsun inşallah 👏👏
Abi çok söyledik, artık ne söylesek boş. Son kurban da pereira oldu. Halbuki asıl sıkıntı en başta.
İnşallah sadettin Saran başkan olur bu kulübe
Fenerbahçe, Vitor pereira ile yollarını ayırdı.
Kaynak: https://mobile.twitter.com/Fenerbahce/sta…992424599379970
Önce ali koçun gitmesi gerekirdi