Zonguldak gök gürültülü kar yağışı mevcut💓
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mgm nin verdiği sıcaklık değerinden 2.5 derece düşük ilerliyor
-
Kar başlayan illerimize hayırlı olsun bereketli olsun inşallah. Yaşa ve gör sistemi oldu gerçekten👏👏
-
Konumum da muazzam grupel yağışı var💥
-
Bizim tabirimizle kar bölünecek💥
-
Hocam rüzgar kuzey batılı esecek o yüzden hava gösterilenden daha soğuk olabilir
Ben memleketimi tanıyorum hasan😅 gece bu sıcaklık 2 derecenin altına düşmezse sıkıntı
-
Zonguldakli67 abi ECMWF öğlene güzel kar vermiş sıcaklık sorunu olmaz mı o saatlerde ?
Ben merkezde sıcaklık sorunu olacağını düşünüyorum karla karışık yağmur olur akşama kadar. Akşam saatlerinde Kara döner.
-
Arkadaşlar heyecanınızı anlayabiliyorum. İmkan olsada tüm illerimiz Kara doysa. Nasibimizi de ne varsa o gelecek artık. Kimimiz radardan, kimimiz camlardan takip edeceğiz yağışı. Hepimizin şansı bol olsun👏👏
-
Yarın büyük ihtimal daha da düşecektir.
-
Yarın herkes altın ve döviz bozdurmaya koşuşturur 😊
-
Beşiktaş Antalyaspor Arasında ki Turkcell Süper Kupa Maçı 5 Ocak 2022 de Katar'ın Başkenti Doha'da Bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumunda Oynanacak Müsabaka 20:45 de Başlayacak
Böyle bir saçmalık olabilirmi ya. Sen taraftarını bırak katarda maç yap. Bari orada ki stad gelirlerini alsınlar
-
Şırnak merkezde anlık olarak kar yağışı başladı ❄️❄️❄️
Bereketli olsun inşallah 👏👏
-
Abi çok söyledik, artık ne söylesek boş. Son kurban da pereira oldu. Halbuki asıl sıkıntı en başta.
İnşallah sadettin Saran başkan olur bu kulübe
-
Fenerbahçe, Vitor pereira ile yollarını ayırdı.
Kaynak: https://mobile.twitter.com/Fenerbahce/sta…992424599379970
Önce ali koçun gitmesi gerekirdi
-
Kütleler Bolu'ya kadar ulaşırmı ? Arada bir radar takibi yapıyorum şuanlık kıyı kesimlerde yağış etkili
Bu gece kar yağışı alacaksınız