Kütleler Bolu'ya kadar ulaşırmı ? Arada bir radar takibi yapıyorum şuanlık kıyı kesimlerde yağış etkili
Bu gece kar yağışı alacaksınız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKütleler Bolu'ya kadar ulaşırmı ? Arada bir radar takibi yapıyorum şuanlık kıyı kesimlerde yağış etkili
Bu gece kar yağışı alacaksınız
Son güncelleme de zonguldakta sıkıntı yok demi biraz saati ileri atmış galiba siz daha
İyi bilirsiniz
Yarın sabah merkezde ben saf kar beklemiyorum açıkçası akşama kadar. Karla karışık olur. Akşam 21 den sonra saf kar olur. Zonguldak hep karmaşık bir yer ne olacağı belli olmuyor. Bakalım göreceğiz. Bi bakmışık sabah 0 derece olmuş yoğun kar yağışı alıyoruz
Ben demiştim galiba bir yer için ama modeller değişti yine.
O zaman ki şartlara göre evet öyleydi bunda 2 gün önceye kadar. Yalan da değil
Batı Karadeniz sahilleri özellikle doğusu, Giresun'un doğusu, Trabzon'un batısı, Rize ve Artvin için herkesi ters köşe yapacak bir sistem sonuçları olacak. Saf kar yağışları deniz seviyesinde olacak üçyüz metreden itibaren saf kar bekleyenler the weather channel gibi sitelerden tahmin yapanlar..
Burada hangi tahmincimiz orta Karadeniz haricinde diğer yerlerde sahiller sıkıntı olacak demiş?
55samsum55 perşembe sabahı olabilir
Kayraferzan bolu bu gece başlar kar yağışı
En büyük sevincim Aralığı boş geçmemek oldu En son 2013 Aralık da kar almıştık
sizce bu durum samsun için değişebilir mi ne diyorsunuz Zonguldakli67 hocam
Artık biz modele göre konuşursak ya çok haklı çıkarız yada çok haksız çıkarız. Yaşa ve gör diyorlar ya. Bu cümle en çok samsun için geçerli sanırım. Ben örtü oluşacağını düşünenlerdenim ama 3 cm ama 5 cm
Siklonik her zaman denk gelmiyor işte geldimide tadından geçilmez hele ki ağır ilerleyen siklona denk geldimi saatlerce belki günlerce kar. Biz bir kaç senede bir kar görüyoruz vallaha bir İzmir'li olarak 2017 10 ocak siklonunda sabahtan öğlen 4 e kadar felan aralıksız kar almıştık. Her sene olmucagi için örtü daglarimiza çıkıyorum...
Siklonik yağışı ve soğuğu tutturduğun zaman tabi ki güzel oluyor. 2017 de 3 gün aralıksız yağdı.
Beşikdüzüde şanslı sayılır dimi
Beşikdüzü sıkıntılı. Örtü ihtimali perşembe günü olabilir rüzgarın dönmesiyle
Siklonik aldınızmı hocam hiç ?
Geçen seneyi soruyorsan 18 ocak ilk gün Bi siklonik yağış aldık ama sıcaklık yetmedi cıvık örtü oldu. Eskileri soruyorsan 2017 muazzamdı 2007,2004
sıkıntı yok hocam alırsınız aksiyon güzel oluyor. DEK kovalamayı severim..
Geçen sene ki gibi olursa bir denk bandı yaklaşık 15 cm kar birikimi yapıyordu. Benim de en sevdiğim dek yağışıdır
Merhaba Zonguldak kıyıları nasıl olcak?
Yarın sabaha doğru kuvvetli yağış var gündüz karla karışık olur akşamına Kara döner inşallah bakalım sıcaklık nasıl olacak
Batı Karadeniz yarın Troff sayesinde oluşan kararsızlık ile birlikte gökgürültülü kar alacak sanslisiniz
İnşallah çokta kararsızlık olmaz hocam😅 sonra sahile yavmır yavıyi