GaziAntep 24 Aralık seyirlik bir kar ihtimali var evet. Dediğim gibi ihtimal sadece. PaAr günü daha net sonuçlar ortaya çıkacaktır
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tahmin Edebiliyorum Bunu, PC Olmadan Zor, Fotoları Tek Tek Telefona İndir Galeriden Tek Tek Forma Yükle 😊
Valla ben alıştım artık parmaklar beyni dinlemeden görevini biliyor😅
-
Teşekkür Ederim Bilgileriniz İçin😊Mobilim PC Kullanmıyorum Pek Fazla
Ben hep mobil😊 model paylaşırken tam bir eziyet oluyor🙄
-
Formda Fotoğraf Şeklinde Veri Paylaşacağım Ama Nasıl Paylaşılacağını Bilmiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz 😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam boyutlu resim olarak işaretlersiniz hocam paylaşırken👍
-
Hocam iyi aksamlar
Ay sonu sistemi yani 26 sindan sonra beklenen sisten ne oldu kadir Emre ve kerem bey de diyordu o sistemi bilgilendirme yapicak mısın
Kadir Emre hocanın yaptığı tahmini neden Sarp hocaya soruyorsun?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam Samsun Terme 100 m rakim 22-23 sistemi nolur
Bu tür soruları pazar akşamı cevaplarsak doğruya daha yakın cevaplar verebiliriz. Şu anda bu güncellemelere güvenerek ne söylesek yanılırız👏
-
Sinop adına bir aksiyon var mı değerli hocalar.
Ayın 22 ve 23ü gibi takip edelim 👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Örtü de oluşur bu görüntülerde
En az 15 cm
-
Kar haritası iyi gelmiş Batı Karadeniz adına
Evet bu çıktıysa göre kaymağı yiyen batı karadeniz
-
Bu çok yerinde olmuş :alkıs:
İş veren için Bi nebze de olsa iyi oldu 👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizim forumu bu yüzden seviyorum ben💓 seviyeli bir muhabbet oluyor. Diğer forumlara bir göz gezdirdim de. Asgari ücret konusu siyasete dönüşmüş harp çıkmış😅. Unutmayalım ki hepimiz aynı gemideyiz arkadaşlar. Yukarıdakiler birbirine atıp tutarlar. Onların yaptığı davranışlar biz de dahil olmayalım. Batakta hepimiz, çıksakta hepimiz
-
Türk ve tasaruf

Heh işte o😊 hazıra öyle alıştırıldık ki! Özümüze dönemiyoruz👏