Orası doğru hocam ama umarım yıl başında dolar 20 veya üstü olmaz
O kaçınılmaz baz alınan rakam 1 dolar 22 lira şu anda mart ayına kadar. Biz millet olarak tasarrufa devam😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrası doğru hocam ama umarım yıl başında dolar 20 veya üstü olmaz
O kaçınılmaz baz alınan rakam 1 dolar 22 lira şu anda mart ayına kadar. Biz millet olarak tasarrufa devam😊
asgari ücret en azından senede bir değil de 6 aya bir belirlense bi tık rahatlama söz konusu olabilir ama dolar yerinde durmadıkça ve asgari ücret senede bir belirlendikçe sonsuza kadar yerimizde sekeriz ben sabır diliyorum asgari ücretlilere
Önceden öyleydi hocam 6 ayda birdi. 👏
4250 tl ile üstüne birdaha zam gelecek ne ile geçineceksin hocam ne bilim ya cidden gidişat hiç iyi değil
Vermese hiç geçinemeyeceğiz. Hasan
Şükür diyelim inşallah daha fazla eriyip gitmez asgari ücretlinin maaşı.
İşsizlik rekoru ve 2022 hiper enflasyon loading...
İşsizlik rekoru diye bir şey söz konusu olacağını düşünmüyorum. Damga ve gelir vergisi kaldırıldı. İşverenin üstünden bir yük alındı. Lakin asgari ücretli için bu zamlar devam ettikçe bu zammın 6 ay içinde bir değeri kalmayacak
Damga vergisi ve gelir vergisi asgari ücretli için kladırıldı
Asgari ücret 4250 lira oldu. Hayırlı uğurlu olsun 👏
Asgari ücret açıklanıyor şimdi TV de. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Merhabalar Bu Formda Yeni Sayılırım İlk Defa Yorum Atıyorum 5 Yıldır Başka Formları Takip Ediyordum. Ülkemiz Adına İyi Bir Kış Olur İnşallah😊😊
Hoşgeldin ailemize👏 inşallah iyi olacak😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Reklam bile benden yana 😅🤣
Demek ki internetten bu ve buna yakın Trabzon haberlerine bakmışsın 😊
Orta Karadeniz hariç iyi kar verdi şükür
Bu akşam gfs güncellemesinde göreceğiniz görüntüler tamamen hayal ürünüdür 💥💥
Eren kadir emre hocam model takibine filan geliyormuydu?
Geliyor. Annesi covid olmuştu sanırım bu ara onunla ilgileniyor 👍
Zonguldakli67 Abi 17 sindeki sistemde Gaca kar alır mı ne dersin Rat Kırat hattı için
Sapça, gaca, kabalaklı, ayvatlar.kırat zor biraz
2004. Yıl dönümünde Görüşmek üzere .
23 ocak 2004 mü? 😲😲