Aradığımız yüksekler mi oluşacak demiş Acaba neyin yükseğiydi dilimin ucunda yazamıyorum .
İskoçya 🤔 ispanya🤔 İskandinavya😲
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAradığımız yüksekler mi oluşacak demiş Acaba neyin yükseğiydi dilimin ucunda yazamıyorum .
İskoçya 🤔 ispanya🤔 İskandinavya😲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam kadir emre temur hocamı herkes bilir 2021 de burda tahminler yapıyordu tweet atmış burda ne demek istemiş ben pek anlamadımda bilmediğim bir konu
şunu bir araştırıp geleym
Kadir Emre hocamız bizim forumumuzda devam ediyor zaten. En yakın zaman da aramıza katılacaktır👍
Günaydın arkadaşlar hayırlı bir hafta olsun inşallah 👏
Ortalamalara bakalım
Sahutt eline emeğine sağlık kardeşim 👏👏
Size bir hediye vereyim hayal kurmadan takip edin .
Nasipte artık var sa nasip çok yaklaştı bu sene ve sonraki yıllar soğuk olma ihtimali var . Her şeyin bir başlangıçı ve sonu vardır .
100 bin yılı tamamladık artık mı diyon?
o zaman 3 maç mı varmış güzel yöntem ama sonradan bozulmuş belli
Aynen. Normalde ilk maçı ispanya 4:1 almış
2.maçı biz 1:0 kazanmışık.
3.maç olmaması lazımmış😅
uzatma olsa yenemezdi kesin bir tek şans orada bize gülmüş
Ne uzatması ilk maçı ispanya kazanmış. 2.maçı Türkiye kazanmış
3.maç berabere bitmiş
Top toplayıcı çocuğa yazı tura attırmışlar. Kaptanımız turgay Şeren yazı demiş ve biz kazanmışık.
Eskiden yapılırdı yazı tura bu arada uzatmalar yokken hatta bir takım ve ya ülke bu sayede şampiyonluk elde etti
1954 dünya kupasında Türkiye ispanyayı yazı tura ile elemiş.
ABD nin Kentucky eyaletinde çıkan hortum da en az 50 ölü olduğu söyleniyor 😲
UEFA, uygun bir tarih bulamadığı için Tottenham - Rennes maçının oynanmaması yönünde karar aldı.
UEFA Disiplin Kurulu, önümüzdeki günlerde maçla ilgili toplantı yapacak ve sonuç için kararını açıklayacak.
Konferans Ligi G Grubu'nda Rennes son hafta öncesinde 11 puanla liderliğini garantiledi. İkinci sıradaki Vitesse 10 puanla grubu tamamladı. Maçı eksik olan Tottenham'ın ise 7 puanı var. Tottenham'ın gruptan çıkmak için Rennes'i yenmesi gerekiyordu.
Ee yazı turamı atacaklarmış🙄olmadı fifa 2021 oynasınlar karşılıklı teknik direktörler
Ben 40 senedir gençliğimi yaşayamadım 🙄 hayat bize göre şekil almayınca biz hayata göre şekil aldık. Mutasyona uğradık😅
Dogru doğru şimdi hatirladim Şubat'ta ki sistemde güzel dek almıştınız
Ocaktaki sistemde 90 cm
Şubattaki sistemde 56 cm😎😎
Geçen sene ki 2 sistemide ben indirmiştim sanırım 😝
Kabul etmem🙄 çöp diye diye tee 200 lerden getirdim ben o sistemi😅