Gecen sene oldugum yerde sadece havada görmüştük hocam:( yinede dek bantı olusmustu umarim bu sene ortu yapacak bir sistem alırız
Trabzon içinse evet geçen kış kötü bir kış oldu kıyıları için. Bu sene inşallah acısını çıkaracaksınız 👏
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGecen sene oldugum yerde sadece havada görmüştük hocam:( yinede dek bantı olusmustu umarim bu sene ortu yapacak bir sistem alırız
Trabzon içinse evet geçen kış kötü bir kış oldu kıyıları için. Bu sene inşallah acısını çıkaracaksınız 👏
Aralık her hafta kapandı 😅
Yok yok kapanmaz o😊 Aralık la adı üstünde azcık Aralık bırak kapıyı pencereyi😅
Hocam kar varsa zaten dek herzaman oluyor karadenizde 😊
Her zaman olmuyor işte dek şartları var😊 o şartlar oluşmazsa dek değil dey alırsın. Deniz suyu sıcaklığı, 850 soğukları ıvırı zıvırı. Ama dek yağışını siklonik yağışa tercih ederim. Geçen sene zonguldakta sürekli dek bantları oluştuğu için merkeze dahi 65 ila 70 cm kar düştü.
Ilk bati bölgeler sonra doğu etkilenir diyorsun yani hocam
Aynen batıdan giriş yapar doğuya doğru ilerler. Bide akdenizimizde siklon olursa dadından yenmez. Karadeniz dek şow yapar. Gök gürültülü kar yağışları izleriz.
Durun bende ayak uydurayım konuya bel ki tutar😅 ben direk gün veriyorum. 24 aralıkta başlayıp 26 aralıkta devam eder 🤞😅🤞
İnsanı gördüklerinden ibaret sayma, göremediklerinde ara. İçidir hakikatin resmi, dışı sadece bir manzara!
Hayırlı geceler olsun inşallah 👏
ANALİZCİ Yasin Marul Realistic
Doğum gününüz kutlu olsun 💓
Bu da benim sinerjim
Ayın 23 ile Ocak 15 arasında bir sistem gelecek sistem de -25 ler görecez
1 ayı komple kapattım diyon yani😅
Sistemci5534 mutlu yıllar kardeşim💓
021.12.02 15:08:
3.8 ONIKI ADALAR (AKDENIZ)
Kemal Ensar Aleyküm selam 👏
mustafa28 hayırlı geceler😊
İnşallah herkes kar görecek bu sene. 1 kere de olsa ülke sistemi olacak😊
Zonguldak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Zonguldak Devrek Radar Sahası anlık
Sabah kumtarla ve Kozlu dağ köye yağdı kar 👍
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊