Galatasaray 4
Marsilya 2
Galatasarayımızı 💛💓 tebrik ediyor
Fenerbahçemize olimpiakos karşısında başarılar diliyorum💛💙
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGalatasaray 4
Marsilya 2
Galatasarayımızı 💛💓 tebrik ediyor
Fenerbahçemize olimpiakos karşısında başarılar diliyorum💛💙
Galatasarayımıza marsilya karşısında başarılar diliyorum 😊❤️
Kulüpler Birliği 13 Kişi ile Ligin İlk Devresi Sonuna Hakem Konuşulmaması Kararı Aldı
Hiç bişi anlamadım üle kim hakemleri konuşmayacakmış?
Ne denir buna hocam
Ben bileceğim, biliyorum, aha bildim denir😅
Diyagramlar sanki kopya gibi hepsi aynı çıktı
Herkese eşit bölüştürmüş 😅 yarına ağzı burnu kayar diyagramların 😅
Sitemizde ki tahmincelerimiz de bizler için birer öğretmendir. Üstadlarımızın da öğretmenler günü kutlu olsun❤️
Ve öğretmen adaylarımız
Sizlerde bizim forumumuz da bizler için birer öğretmen ve öğretmen adaylarısınız 👏👏
THE_AZOR Aralık ayını komple kapattım diyon yani üle. Kaçında gelirse gelsin ben bildim mi diyecen😅
Trabzonspor'un tek düşmanı büyüklerle olan puan farkının vereceği rehavet.
Birde Salihin de dediği gibi zor maç kaybediyorlar..
Bakalım zaman ne gösterecek
Aynen dayı buna katılıyorum. En büyük düşmanları rehavet olacak. Lakin karagümrük de iyi futbol oynuyor.
Bu yoruma TS li olarak katılırdım geçen seneye kadar ama Abdullah hoca bu sorunu çözdü. öne geçtiğimiz maçı vermiyoruz yada geri düşsek bile toparlamayi bilen , oyuncularının arasında bağ kuvvetli bir hoca var. Cezalı ve sakatlıkları biten oyuncuları düşünürsek ve oynadığı futbola bakarsak rahat bir galibiyet geleceği aşikar
Futbol bu herşey olabilir. Artık hiç bir takım için rahat bir galibiyet yok. Zorlu geçecektir
3 futbolcu cezalı duruma düştü
Lucas Biglia (ikinci sarı(kırmızı)1maç)
Vegar Hedenstad (Kırmızı/2maç)
Ervin Zukonovic (sarı kart/1maç)
Eee bu yenemeyeceği anlamımı taşıyor? Trabzon yenilirse bu gibi takımlara yenilir
Trabzonspor 13.hafta itibariyle 5 büyük lig ve süper lig arasında namağlup tek takım konumuna yerleşti
Bu hafta karagümrük yener trabzonu
31 Aralık gecesi Marmara, batıkaradeniz, iç Anadolu, Trakya, ege, yoğun kar yağışlı olacak💣💣
Halil umut meler gayet güzel maç yönetti gördüğünü çaldı göremediğini vardan aldı,eklemek isterim ki koyu bi gs taraftarıyım hatta stattaydım en az 55.000 kişiydik ancak şunu üzülerek söylüyorum 30 yaşındayım futbol artık çok geriye gidiyor..Eski derbi temposu eski aksiyonlu oyun yok.Fener ilk dakikalarda süreye oynaması şampiyonluktan ziyade prestij maçı gibi görüp beraberliğe çabalaması,galatasarayın tecrübesizliği ve oyun temposunun düşüklüğü çok çok kötü malesef.Kısaca Fenerli arkadaşlarımı tebrik ederim tecrübe ile maçı kazandıklarını düşünüyorum sahada nerede duracaklarını top geldiğinde ne yapacaklarını biliyorlardı..Ama şampiyonluk derseniz 2 takım da olamaz asla.Bu takımlr şampiyon olacaksa vay ülkenin haline…
Ülke futbolu en alt kademeden en üst kademeye kadar çok kötü yönetiliyor. Avrupa da denk dediğimiz takımlar bile bizden kat ve kat üstün oyun oynuyorlar. Biz de kendi ligimiz de çırpınıp duruyoruz Malesef.
Önemli olan hakemin vereceği karar. Hakemliği kolay zannediyoruz hepimiz
Hakemlik önceden zordu😊 şimdi sadece gördüğünü çalacak göremediğini vardan bakıp çalacak gayet basit😊. He hakemin içinde fırıldaklık varsa tek gözüyle bakar herşeye 😅