Road to İtalya diyor şair
Doğular o doğular 😅 bu sefer şans bize dönecek💣
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRoad to İtalya diyor şair
Doğular o doğular 😅 bu sefer şans bize dönecek💣
İran da olan 6.5 şiddetinde ki depremin görüntüleri
Hocam elin değmişken şöyle sağlam bir sistem içinde dua etsene be 😁
En sağlam sistemler 17 Aralık ve 31 aralıkta 🌬️🌨️❄️🌬️🌨️❄️ bu msj da burada dursun😅😅
Maç Sonucu
Karadağ 2-2 Hollanda
Son maç öncesi puan farkı 2
Hollanda - Norveç
Karadağ - Türkiye
Vayy Hollanda 2:0 dan maçmı vermiş😲 dualarım kabul oldu😅
İnşallah Karadağ hollandayı yener❤️
Demişmidir?
Stefan Kuntz: "Fatih Terim ile telefonda görüşerek yardım alıyorum. İnanılmaz bir zekası var, ders vermesi gereken bir teknik direktör."
2021.11.12 12:19:13 38.3210 38.8250 5.0 4.9 5.0 BOLUKKAYA-PUTURGE (MALATYA)
Oboww o ne ula Akdeniz karaya mı çıkmış😅
Bartın'ın yüksek kesimlerinde bulunan yaylalara mevsimin ilk karı yağdı. Yaylalar beyaz örtü ile kaplandı. Sıcaklıkların ani düşmesi ile birlikte Bartın'da yüksek kesimlerde bulunan Gezen, Ardıç ve Sarıçiçek yaylaları, kar yağışı sonrası beyaz örtü ile kaplandı. Ardıç yaylasında kesim işi yapan vatandaşlar mevsimin ilk kar yağışının heyacanını yaşadı.
Fenerbahçe, Francesco farioli ile ilgileniyor. Kontratı da sezon içerisinde takım değiştirmesine izin veren bir madde bulunan Farioli için fenerbahçe ve karagümrük başkanları bir görüşme gerçekleştirecek.
Gem 6 ocak 2017 sistemini de ilk gören model. Lakin orta vadede UKMO kadar başarılı değildir
Geçen kış ocak sistemini de gem bildi diye hatırlıyorum 😊
Abi gözünüzü seveyim ağzınızdan yel alsın :D düşüncesi bile beni uyutmaz. Aykut kocaman eski aykut kocaman değil. Onun kafası hala 10 sene öncesinin futboluna çalışıyor.
Ula hücum futbolu dedik gol atamıyoruz😅 Aykut bu gelen hocaların hepsinden daha iyi skorlar aldı😅 bana kalırsa Yılmaz Vural gelsin. Daha kötü olamayız ya
Hoca giderse,Alex veya Daum gelirse şaşırmam.
Ali koçtan herşey beklenir. Lakin Aykut kocaman her zaman ki gibi kurtarıcı olarak getirilir
Aykut kocaman fenere tekrar hayırlı uğurlu olsun 😊