Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İnşallah kalan maçları tüm takımlarımız kazanır da telafi edebiliriz😊
-
Malesef biz Avrupa takımı değiliz ve olamayacağız da! 4 büyüklerden seçme yap bir takım kur yine de zor🙄
Bjk için 3. Olmakta zor artık
-
Hakem rezil bir maç yönetti. Yönetmese ne olurdu yine Trabzon kazanabilirdi. Trabzonun ilk golünde yok öyle bir faul, hadi verdin yok öyle bir sarı kart. Hadi onu da verdin daha sert müdahelelere Trabzonlu oyunculara sarı vermedin. Trabzon sporu tebrik ediyorum. Dediklerim tartışmaya yol açmasın lütfen! Sadece düşüncemi söyledim😊
-
Batı Karadeniz Kıyı Kesiminde Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Batı Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu çevrelerinde 17.10.2021 Pazar sabah saatlerinden itibaren 18.10.2021 Pazartesi sabah saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
17.10.2021 06:00-18.10.2021 06:00
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam👏👏
-
>>>WinteR<<< kısa bir açıklama yazısı da ekleyebilirsiniz anlamayan arkadaşlar da faydalanır diye düşünüyorum 👏👏elinize sağlık 😊
-
Luis gustavo rakibin ataklarını keseceğine bizim atakları kesti👏👏
Maçın adamı Altay 😊
-
Beşiktaş ajax maçına B takımıyla çıkacak sanırım😲😲
-
Rabbim kazasız belasız yağışlar nasip etsin inşallah❤️
-
Bjk harbi çok fire vermiş. İnşallah üstüne eklenmez
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt limak82 Sercan 42 42 doğum gününüz kutlu olsun ❤️yeni yaşınızı güle güle kullanın 😊
-
Zonguldak merkez ile kilimli ilçesi arasında sadece 6 km var. Rakımlar aynı. Merkez 14.7 derece
Kilimli ilçesi 12.2
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hatay?

Hatay bol bol yağmurlu😅