Soğuk kalmadı tepemizde
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fenerbahçe her sene klasik evinde puan kaybetme durumunu yaşıyor. Farklı oyun planı geliştiremiyor. Bundan 5 hafta önce organize atak geliştiren fenerbahçe son haftalarda sadece sağ kanat, sol kanat deniyor. Son dönemde attığı goller zaten bireysel yetenek ile geliyor. Hakeme rağmen diyen arkadaşlara katılamıyorum. Tadiçin ayağa basması bilerek değil önce topa basıyor oradan bileğe kayıyor. Buna kırmızı kart diyen arkadaşlar dün ki mertensin hareketinede kırmızı demeliler. Penaltıya laf edenler Galatasaray kayseri maçında ki penaltıya laf etsinler. Zaten fenerbahçe maçı alsaydı da yine hakem derlerdi. Alanyanın kalecisi eski fener kalecisi diyeceklerdi. Son zamanlarda bu muhabbet bir hayli fazla. Hem Galatasaraylılar için, hem Fenerbahçeliler için. O yüzden algı yapmayı bırakın. Ne onların bize, nede bizim onlara faydamız var. Daha çok maç var puan kayıpları olur daha
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nasageoss👇
Daha düne kadar adam yerine koymuyodunuz. Şimdimi değere bindim 😬🏃♂️
-
Eline emeğine sağlık Whisper
-
O 1005 inmeden 1015 inip derinleşmelj
Yamuldu azor
-
Beğeni atın kutupları getirem size 😁
Eksi, artı hangi kutup? 😬
-
aras kargoysa alırım bi dal abi
En az alım 10 adet😬
-
Zonguldak yeterli başka illere isteriz 😂
Ücretsiz kargo ile gönderimimiz mevcuttur. Kapıda ödeme ve şeffaf kargo seçeneğimizde vardır 🏃♂️
-
Ülke sistemi inecek inşallah
Tam olarak hangi ülke?
-
Bana özel sistem geliyor sanırım 😬
-
-
-
Şuna bak adamlar 3 saatte metrelik kar alırlar
-