Ömer eline koluna sağlık kardeşim. Görevine sahip çıktın ve hakkıyla yerine getirdin. Yine hep beraberiz inşallah❤️
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
2019'da Eylül ayında köydeydim sabah 8 derece ölçülmüştü Azdavay'da
Azdavaya arkadaş ziyaretine gittim söz de 2 gün diye. 15 gün mahsur kaldım 😅 öyle bir kar yağışı görmedim ömrüm de öküzleri sürdüler patika yol açmak için. Yazın bile saat 16 dan sonra üşümeye başlıyorsun. Ama tertemiz hava mis gibi
-
Aynen öyle deklerden de faydalandığı oluyor her türlü yağış alabilen bir konumu var
Hele o Azdavay yok mu 😅 daha kışın gitmem oraya
-
Hayırlısıyla afetsiz yağar geçer inşallah
-
Tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun ❤️Rabbim kurbanlarımızı kabul eylesin inşallah
-
01.01.2022 de başlayıp 04.01.2022 tarihine kadar devam edecek olan yoğun kar yağışı, Trakya, Marmara ve Batı karadenizde etkili olacak😅
-
Bu sabah zonguldak❤️❤️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şaka yapıyorum ya tebrikler 😂
Sana da tebrikler kardeşim ❤️
-
Benden kopya çektiğini ikimizde biliyoruz 😂
Oluyomuymuş öyle🤔 ben bişey görmedim ula seri Bi şekilde takımlara bile bakmadan tıkladım geçtim😅
-
Ben hepsini sallama ettim ula😅 şansa Bala tutmuş😊
-
Fevzi Burak hocam bir değerlendirmeniz var mı? Yarın için batı karadeniz adına. Çok aksiyon olacak gibi görünüyor🙄
-
Fatsa ılıcaya 43mm perşembe ekinciler köyüne 77mm zonguldak kilimliye 46mm bartın kurucaşileye 40mm düzce akçakocaya ise 68mm yağış düşmüş durumda
Daha da yağacak anlaşılan deniz üzeri aktivite çok. Dey alacağız gibi
-
Yakınıma düşen yıldırım🙄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Belediye başkanı Ömer Selim Alan tedbirleri aldık dedi bugün Kapuz Plajı açılışında personelimiz nöbette dedi inşallah bi aksaklık yaşanmaz geçenki gibi
Nekadar tedbir alınırsa alınsın. Merkez dümdüz biyer. Denizle aynı seviyede suyun akarı yok Malesef. Su baskınları kaçınılmaz olacaktır
-
Zonguldak ve Bartın gerçekten büyük risk altında. İnşallah kazasız belasız atlatılır bu yağışlar. Özellikle zonguldakta toprak halen ıslak suyu emmiyor artık. Özellikle merkezde ki esnafa Allah kolaylık versin yine çok dükkanı su basacak 🙄