Hocam vakfıkebir bu gece etkin bir yağış alırmı sence?
Umalım ki öyle olsun. Bir çok yer kuvvetli yağış beklerken umduğunu bulamadı. İnşallah siz umduğunuzu bulursunuz. Gece yarısı yağış yoğun olursa kar şeklinde alırsınız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam vakfıkebir bu gece etkin bir yağış alırmı sence?
Umalım ki öyle olsun. Bir çok yer kuvvetli yağış beklerken umduğunu bulamadı. İnşallah siz umduğunuzu bulursunuz. Gece yarısı yağış yoğun olursa kar şeklinde alırsınız
DEK lerin kuvvetleri belli mi yani ne kadar surer 15 dakikalik geçis mi yoksa fazlasi olur mu ? Bilgili birisi yardimci olursa sevinirim
Deklerin kuvvetini az çok radardan anlarsın. Yeşil kütle hafif sarı kütle orta ve yoğun, turuncu kütle daha yoğun kar yağışı olur. O yüzden radar takibi yapın.
bartin da yagis ne zamana kadar surer. haritalarda ne cikiyor soyleyecek biri var mi arkadaslar ?
Deniz etkisi kar yağışı alacaksınız ara ara. Mgm radar veya windy uygulamasından kütleleri takip et
Samsun ULL den etkilenir mi hocam Zonguldakli67
Daha nereye konumlanacağı belli değil ki?
-6 görüyorum. Trabzon içte kalan kesimler akşam saf kara dönebilir. Kıyı kesimleri geceyi bulabilir ?
Zonguldak takipte kal. Bartın üzerinden gelen kütleleri bekleyin
Zonguldaklılar dışarı bakinn böyle yağış yokkk
Ben yolda yakalandım önümü göremiyorum şu anda. Yok böyle bir tipi
saat 21:00 civarlarımı?
Akşam 20 ila 23 arası olabilir
hocam bizde erken başladı ara ara atıyor böyle tam olarak akşam saatlerinimi beklemek gerek?
-Vakfıkebir/Trabzon
Akşam saatleri daha sağlıklı bir öngörü olur Trabzon özellikle kıyı ilçeleri için.
iyi de sıcaklık sıkıntı burda
0.4 fena değil?
Karadeniz üzerinden cephe geliyor deniyor Zonguldakli67
Onu CAN hocama sor. Öklüzyon cephe ben pek anlamam ondan nereyi ne şekilde vurur
Zonguldak nasıl gidiyor iyimi böyle ?
Vakfıkebir/Trabzon yağış hızlandı sıcaklık düştü rüzgarda etkili kara akşam döner dimi
Muhtemelen akşam saatlerinde dönecektir.
Unutmayın bir tahmin bir de takdir vardır... Bartın için çok yüksek paylaşımlar yapıldı şuan merkez de 1 cm kar var ama yükseklerde bir metre olduğu konuşuluyor dedim ya tahminler öyleydi takdir böyleymiş
Çakraz ile Cide arası yüksekleri çok iyi kar yağışı aldı. Ben kurucaşileliyim elektrikler kesik ilçede
Hocam teselli ikramiyesi olurdu bu gece vallaha =D Yaktı bizi bu kar haritaları
Bakalım nasip. Bahtımıza ne çıkarsa