Zonguldakta yağış ne zaman devam eder?
Radarı takip et gece yarısına doğru dek geçişleri başlar gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldakta yağış ne zaman devam eder?
Radarı takip et gece yarısına doğru dek geçişleri başlar gibi
Zonguldakta şu anda acayip bir ayaz var 1 saate heryer tuz buz oldu. Gece yarısı şu deklerden faydalanabilirsek baya Bi tutucu olacak
Bu gidişle sistemin yıldızı doğukaradeniz olacak? doğukaradenize her geçen güncellemede kar miktarını arttırıyor modeller.
Zonguldakli67 bu deklerin zong. kıyılarına gelme ihtimali va?rmı
Gelecek. inşallah kuvvetli dekleri yakalarız. Yoksa yine kıyılar hüsran olur
Ayaza mı çekecek bu gece cidden
Aynen - li değerler göreceğiz. Üstüne kar yağar ise zor kalkar yerden daha
kac cm var hocam
40 saattir hiç durmadan yağdı ama %75 lik bir bölümü sulu yağdı. 9 saatlik saf kar yağışının ardından 28 cm kar birikimi oluştu. Bu gece ayaza çekecek hava. Sonrasında donmuş karın üstüne dek yağışları alacağız
Zonguldak 146 rakım
Bundan daha iyisi diğer bölgelerimize nasip olur inşallah
Zonguldak 10 Temmuzda 1 metreye yaklaşmış deniyor
Yalan o. Sapça da 70 cm kar var şu anda.
Burası forum değil mi yazabilir istediğni küfür hakaret olmadıktan sonra
Yazabilir fakat aynı yorumları tekrar tekrar yazınca görüntü kirliliği oluyor? ve bunu sadece aynı kişi yapınca daha da göze batıyor
Eywallah iyiyiz çok şükür.Bizim buralar biraz karışık bazilari üzülecek bazilari sevinecek.Guneydoğunun doğusu biraz şanslı görünüyor o kadar.Bu kıştan istediğimizi alamadik maalesef mart in ne getireceği belli olmaz tabi.
İnşallah sizlerde kavuşursunuz bu beyaz güzelliğe.
Mkaymaz21 hocam nasılsınız?
Güneydoğudan gol haberleri gelecek mi?
Burasıda aynı hatta yerde bile yok denecek kadar az araba üstleri azıcık çimenlerde nerden nereye ya 1 metreleri konuşuyorduk yemin ediyorum böyle bir şey olamaz isyan değil ama 5 cm bile olmadı ne diyelim herhalde 5 yılda gördüğüm en kazık sistem oldu
Ben 146 rakımdayım 18 cm ölçtüm az önce kar birikimini
Bakalim ne olcak zonguldakli sistemin en güzel Bölgesi dedik bekliyoz
Valla samsunu bütün modeller öne çıkardı. Bende çok merak ediyorum samsun da neler olacak bakalım
Anlamadim samsunda bu sıcaklıklar ne zaman dusucek
Sizin yarın akşamı bulur gibi
GFS ayın 23 ünde sanki ECMWF ye benzedi bana mı öyle geldi yoksa biri onaylasın ya da reddetsin
GFS doğu karadenizdeki kar yağışlarını arttırdı bu güncellemede. Tahminimce kar haritasında 35 veya 40 cm çıkar