An’ı yaşayın an’ı
Wrf veya meteogram takip ediyorlar genelde. Ben sadece dışarı bakıyorum var mı kar yağışı diye
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAn’ı yaşayın an’ı
Wrf veya meteogram takip ediyorlar genelde. Ben sadece dışarı bakıyorum var mı kar yağışı diye
Zonguldakli67 abim sınırlı alan takibi için hangi modeli hangi siteyi kullanmamızı tavsiye edersin. :koşma:
Hiç birini ?
Zonguldakli arkadaşlar allahtan ocakta 50 60 cm kar almissiniz ya almasaydiniz ne olurdu çok merak ediyom ya daha hic kar görmeyen yerler var siz zaten geçen sistemde rekor kirdiniz hala isyanlardasiniz bu sistemde ne alırsak yeter diye bakın bişe olmaz hiç kar görmeyen illerimiz var onuda dusunun
Mesele zirvedeyken çakılmak olunca yeğen. Zirveye hep göz dikmektir mesele?
Hocam bizim mahalleye kaç cm yağar ??
Sizin mahalleye zor?
Zonguldak sabah 4 ü beklesin?
Gordugumu soyledim. Kismet
E bakem nasip kısmet
vermeyin
Peki sen bize söz veriyormusun hocam ?
Bu sistemleri Zonguldakli67 kardeş mi paylaşsa eli uğurlu be
Ben paylaştığım zaman ya - 42 gelir ya +16 gelir ?
Semih Ö. her mesajın da bir isyan var ve diğer batıkaradeniz üyelerini de tedirginliğe sürüklüyorsun. Yorumlarına dikkat et?
lig varmı kardeşim herkes görüyor ne konuşuyum ne takımı ? takımmı varmış malum takımdan başka ?
Son kez ikaz ediyorum sizi bu şekilde yorumlarınıza devam etmeyiniz?
AHMET78 yorum yaparken kelimelerimizi seçerek kullanalım. Herhangi bir takım için bu tür yakıştırmalar olumsuz diyaloglara yol açar.
Ayın 23 ünden sonra güzel şeyler olur mu acaba?? Tekrar gelen bir sistem var gibi ama tabii süre çok uzun.
Neden olmasın. Modeller az çok ip ucu veriyor o tarihlere
Çekirdek -16 ya ondan dedi heralde. Geldiği yer sibirya yanılmıyorsam ?
Sibirya piyadesi?
Sistemcik demek istedi sanırım.
Sistemcik dediği şey hemen hemen Türkiye büyüklüğünde
146 rakım da 10 cm kar var şu an konumumda