Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nefret söylemi neydi ? Birine karşı yapılan bir hakaret mi vardı? Sadece kendi hislerimi ifade ettim. Ülke sadece istanbuldan ibaret sayılıyor ya hani onu belirttim. Sitenizde iyi çalışmalar dilerim.
Sevmiyorsanız düşüncenizi kendinize saklayınız. O cümleyi kurduktan sonra istanbullu bir arkadaş sana olumsuz cevap yazacak, sen ona yazacaksın olay büyüyecek. Bu olaylara çok şahit olduk. Sitemiz adına bende size hayatınız da başarılar diliyorum ??
-
Doğukaradeniz sahil bandı için kötü. Orta Karadeniz için güzel. Batıkaradeniz için fena değil
-
Ecmwf güncellemesi doğukaradeniz için berbat
-
Zonguldakli67 yarına örtü olur mu zonguldakta ne diyosun işim varda sabah bana göre olmaz gibi ama bilemedim
Sabah değilde öğlen bekliyorum örtüyü.
-
Zonguldakta ilk güncelleme 1 metre kardan 30 cmye düşüş valla insan bu modellere ne diyeceğini şaşırıyor bazen
Hep senin yüzünden. 80 verdi beğenmedin 70 verdi beğenmedin 60 verdi beğenmedin. Şimdide suçu modellere atıyorsun ?
-
Zonguldakli67 hocam zonguldak kıyılarında sıkıntı var mı?
30 rakım altı sıkıntılı su oranı fazla olur
-
Zonguldak olarak Dek ihtimalimiz nasıl?
Güzel
-
Rakımınız kaç acaba
100 rakım üstü alaca bulaca hocam
-
Bizim burada yoroz farklı kullanılıyor ne alaka diye düşündüm, bilgi bilmek lazım ?
Yoroz balıkçılık terimi benim bildiğim ?
-
Zonguldak demeyeceksiniz
ZONGUL DEK ?
-
zonguldak için ortalama kaç cm bekliyorsunuz? bu arada burada 1 saattir kar yağıyo ve beyazlatmadı bile
Bugün rakımı 300 üstü olan yerler bembeyaz oldu. Zonguldak bu sistemin sürpriz ili olacak şahsi fikrim. Geçenki sistemde verilen kar miktarının 20 cm üstü kar yağmıştı. Yine aynısı olacaktır
-
Doğu karadenizli arkadaşlarım akşam Ecmwf güncellemesini beklesinler derim. Güncelleme sonrası değerlendirme yapar Karadeniz sorumlumuz ?
-
Mgm burada salı gününden başlayarak 3 gün kar vermiş ama siz gelmeyecek dediğiniz için beklemiyorum
Kim gelmeyecek dedi ki? Trabzon sahil kesimi için zayıf örtü iç kesimler güzel örtü alır son güncellemelerde.