Doğum günün kutlu olsun Sarp Özdoğan ???
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aynen öyle. Elimizde bir tek gem kaldı. Hayırlısı bakalım
-
Bazı modeller yağış konusunda çok kötü gülmeyecek gibi. 17 ocak sisteminde verdikleri kar yağışının 2 katını aldım. En yakın ecm bilmişti.
-
Uzun süre model takibi yapinca bu kivama geliyor insan. Sizin de uzun süredir bu işlerde olduğunuz belli. biz daha bu kadar sakin kalacak duruma gelmedik.
Yani modele takılı kalmanın bir anlamı yok baktığım 5 model farklı telden çalıyor. Siklonu geçtim. Dek yağışı bana yeter
-
Kafalar karış8k hocam ? siz nasilsiniz? Şimdiden hayırlı olsun zonguldak için.
Valla hocam ben artık işi anlık olaylara bıraktım. Alışkanlık olarak modele bakacam? inşallah sizin içinde hayırlı bir güncelleme olur
-
Güneydoğu ne var ne yok? Bi gelim bakim dedim keyifler nasıl ??
-
Elinize sağlık hocam
-
Sizce tokat kaç cm alır hocam
Birazdan can hocam kar haritası atacak. Oradan bakalım?
-
Zonguldak batılasada doğulasada kar alıyor ama 40 cm ama 50 cm ama 70 cm rahatınıza bakın
-
Karadenuzliler inatçı olayiler. İlla gelecek o sistem da?
-
Bu güncelleme tüm Karadeniz adına efsane çıkacak gibi?
-
Zonguldak ilinde modeller arası mutabakatın sağlanamaması deklerin ne şiddetle vuracağının kestirilememesinden kaynaklanıyor olabilir
-
hocam önimuzdeki sistemi yağdurduk sayilur ben buyük baluğa yöneldum istemeden daa

Allahın izni ile onuda alacağız inşallah. Kar yağarken o sistemide takip edeceğiz ?
-
hocam 22 sinden sonra italya tarafından tırmanan sıcak hava soğukları bize indirir diye düşünüyorum

İşte sadece düşüniyruk?
Hele şu sistemi Bi yaşayalum ula ?
-
Karadenizin asaletine yakışır bir güncelleme olsun ozaman??