Karadenizin asaletine yakışır bir güncelleme olsun ozaman??
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karadeniz hazırmııııııı!
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Batıkaradeniz den doğukaradenize kadar tüm hat boyunca hepimizi memnun edecek kadar kar var arkadaşlar.
-
Aligunaydin Delorean Melih08 Mustafa3418 @Yusuf doğum gününüz kutlu olsun
-
>>>WinteR<<< doğum günün kutlu olsun
-
Semih Ö. bu şekilde attığın son msj olsun bu. Birdaha batıkaradeniz de yağış uçmuş, kısmış gibi yorumlarda bulunursan cezai işlem uygulayacağım.
-
Beyler birbirinizle atışmayın. Herkes sakin olsun. Mesaj silmek zorunda bırakmayın yöneticileri. Kar haritasında gördüğünüz cm ler %100 olacak diye bir kesinlik yok. Birbirimize sataşarak cm yükseltemiyoruz Malesef
-
Burada şu anda hangi şehir kaç cm kar alır gibi sorulara cevap vermek mantıksız. Her güncellemede miktarlar ya çoğalıyor ya azalıyor. Tahmincilerimizin dediklerini dikkate alalım. Üyelerimizden ricam emin olmadıkları hususlarda yorum yapmaktan kaçınmalıdırlar.
-
Ya ben anlayamıyorum birisi gelip yağacak diyor birisi gelip yağmayacak diyor umutlarım da karıştı, olasılıklar belli değil mi?
Hocam siz herkesin dediğine bakmayın. Fevzi Burak hocamız, can hocamız, efsane semih hocamız, coğrafyacı Burak hocamız var en doğru bilgiyi onlardan alabilirsiniz ?
-
Karadeniz sayfası nasılsınız? Keyifler yerindedir inşallah. Karadeniz insanı olarak çabuk kızan, parlayan insanlarız?ama dünde söyledim her şey nasip kısmet. Dahada güzel olacak inşallah. Forumumuzun en güzel sayfası olalım ??
-
Karadedeniz sayfası örnek olmaya devam ediyor.Herşey nasip arkadaşlar.
-
Heyyy Karadeniz sayfası diğer sayfalardan farkımız olsun. Tartışmalara isyanlara girmeyelim. Burası örnek bir sayfa olsun lütfen.
-
138 CM den 15 cm ye inmiş isyan etmeyin yazmışlar isyan ederim kardeşim 1 metre beklerken neden 15 ileyetineyim ki onun yağacağını da düşünmüyorum zaten
Eee yapabileceğimiz birşey varmı. Rabbim ne derse o. Sen şimdi neye isyan ediyorsun?
-
Tahminsurmene Saadet pekde ağlayacak bir durum yok bölgenizde ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aynen öyle. Sistemi tutup çekesim var artık doğuya doğru ?
Siz modellere pek kafa takmayın. Karadeniz bölgesi tahmincimizi ve kısa vade uzmanımız CAN üstadımızı dikkate alın?