Karadeniz içinde güzel bir güncelleme oluyor
Hem de ne güncelleme
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKaradeniz içinde güzel bir güncelleme oluyor
Hem de ne güncelleme
Tüm Karadeniz kar alacak ama 10 cm ama 20cm ama 30 cm yada daha fazla. Unutmamak gerekir ki hiç de alamayabilirdik. Herkes nasibine ne düşerse şükretmeli
3. Olursa Galatasaraylı olsun.
Olabilir tabiki kısıtlama yok bende
Beşiktaş büyük takımların o yüzden =D
Beşiktaşı severim. Küçük kızım Beşiktaşlı büyük kızım fenerli ?
Dün akşam ki maçtan sonra bile tartışma çıkmadı burada. Bu akşam nasıl çıkıo hayret ?
Ensemble ve eps verilerinin aksine GFS Run , ecwmf ana senaryo Negatif endeks görüntüsü vermiştir . Kendi ürünleri ise nötr endeks ile güçlü bir Azor ve İskandinav koalisyonu görüyor . Nitekim ull şeklinde değil , bir koridor kurulmuş ve bağlantı kesilmeyecektir.

Ana senaryolarda ise Atlantikde mevcut ab azoru zayıflatıp üstümüzdeki soğukların azor İskandinav bağlantısını kestiği yerden kuzey Avrupaya gönderiyor . Bu senaryo olan dışıdır . Negatif endeks şimdilik düşük ihtimaldir . Ben 20 sine kadar en az soğuk sektörde kalacağımızı dusunuyorum .
Rabbim Eren Kısmet kardeşime acil şifalar versin inşallah ?
Size bir sorum var? Var sistemi Neden VAR?
???
Galatasarayı tebrik ederiz. Fenerbahçemizede geçmiş olsun?
Bu akşamki derbi maçında 2 takımada başarılar diliyorum. Bize düşen burada kaliteli ve seviyeli yorumlar yapmaktır. Birbirimize hakaret etmeden, kırmadan, incitmeden yorumlarımızı yapalım. Unutmayın burada hepimiz aynı ailenin birer üyesiyiz. Birbirimizi tebrik etmeyi bilelim. Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim ??
Fenerbahçe topu gs ye verip al oyna derse yenilir.gustavonun oynayacağını düşünüyorum. Mesut özil de oynayacaktır. Bu maçta duran toplar çok önemli olacaktır. Gönlüm fenerbahçenin kazanmasından yana ama Galatasaray da yenerse şaşırmamak lazım 2 takımda son maçlarda sonuç anlamında gayet iyi?
arkadaşlar gfs gece gece karadeniz sahil yolunu kapattı iyi mi :D
Yol mu kaldı? Denize bile 30 cm kar?
Ben zaten abi başka takıma bişey demedim hakeme kızdım bundanda çok bişey çıkacağını sanmıyorum ama siz isterseniz bir daha bişey yazmam bu. Konuya
Yazma demiyorum kardeşim. Maç bitmiş gitmiş yapabileceğimiz birşey yok İsmail. Beni yanlış anlama lütfen tabiki yorum yapacaksınız ?
Bu sayfada birbirinizi kışkırtacak yorumlar olmasın lütfen. CAN bu konuyu çoktan kapatacaktı biz engel olduk arkadaşlar. Yüzümüzü kara çıkartmayın sizden rica ediyorum. Sakince yorumlarımızı yapalım?
Maçı izleyenlere soruyorum son dakikalarda Antalya oyuncusu 1 saat yattı ama hakem ne hikmetse 18 saniye oynattı
Yahu maç bitmiş artık. Sen bunları burada söyleyince devammı edecek. Madem pozisyonu kendine göre yorumlayacaksın bende sana gördüğümü söyleyeyim josef o pozisyonda kafaya çıkarken dirsek atıyor dua etsin kırmızı yemedi.