Çok güzel yağışlar oldu fakat yağış açısından en az yağan yer alaplının kıyı kesimi oldu. Öğleden sonra hiç yağmadı. Buna da şükür.
Dekler sıyırmış sizi. Şu anda yağmıyormu?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok güzel yağışlar oldu fakat yağış açısından en az yağan yer alaplının kıyı kesimi oldu. Öğleden sonra hiç yağmadı. Buna da şükür.
Dekler sıyırmış sizi. Şu anda yağmıyormu?
Sistemin yıldızı gerçekten de batıkaradeniz oldu. Sistem ilk girdiğinde bir şüpheye düşmüştük ama dekler yıktı geçti ortalığı. Anlık konumumda 2 saattir tipi etkili oluyor. Bu şekilde devam eder ise ne elektrik ne su nede ulaşım kalır.
HOcak kaç cm oldu
Ben 146 rakımdayım. En son ölçümüm 36cm sabaha 45-50 cm olur gibi
Zonguldak sarı kütle yakaladı yoğun tipi var şu anda
Zonguldak 146 rakım
Yalnız saat 3.30da yattım kar yoktu o saatten sonra epey bastırmış demek ki
O civarda başladı kar yağışı öncesinde gök gürledi peşine kuvvetli rüzgar ile tipi şeklinde geldi. Sonrasında usul usul hiç durmadan yağdı
Dün için yoğun dediler yağmadı. Bugün için hafif dediler 25 cm oldu
Mgm den Zonguldak, BARTIN, Kastamonu, kıyıları için turuncu uyarı geldi. Salı akşamına kadar yoğun kar yağışlı
Semih Ö. nasıl dışarısı pert oldu Zonguldak
Bence bati karadeniz sabah uyaninca yogun kar alir
Deniz suyu sıcaklığı 12 derece. Kar olup alması lazım sahillere
Semih Ö. doldurmuşsun sayfayı yine çifter çifter atmışın resimleri temizleyiver Bi zahmet?
CAN Zonguldakli67 olabilir mi böyle bir şey ?
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Olacakta diyemeyiz olmayacakta diyemeyiz. Bi dek bandı yakalarsın 1 saat yağar yıkar geçer
İnşallah kaçtan itibaren başlar diye tahmin ediyorsun hocam
Sabaha karşı 3 gibi
Zonguldakli67 hocam ne dersin bu gece sabahlamaya değermi ?
Bence değer o gökgürültüsü eşliğindeki dekleri görmek istiyorum. Karadeniz kar olup akacak inşallah zonguldağın üstüne