bu güzel güncellemenin şerefine köçek oynatmamız yok mu?
Köçeğe gerek kalmaz merkezde çingeneler başlar oynamaya?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu güzel güncellemenin şerefine köçek oynatmamız yok mu?
Köçeğe gerek kalmaz merkezde çingeneler başlar oynamaya?
ocak ortasi gelmesi kesine yakin olan sistemde,su anki goruntulere gore kiyi kesimlerin havada bile kar gormesi cok zor iken yine kiyi kesimlerde ortu olusmasi imkansizdir.cok abartiyorsunuz bazilariniz.haa uc ve yuksek kesimler ihya bile olabilir..
Reis konu zaten sallama konusu. Abartılmayacakta ne yapılacak. Gerçek tahmin olsa üyelerin şahsi tahmin konusu var.
Bjk barselona maçındaki performansı hala aklımda
En hızlı bek bence en hızlı oyuncu Sterling veya Rashford
İbrahim üzülmez
Bizdede Markovic Lens ve Valbuena vardı çok hızlılardı
Lazetiç en hızlılarıydı ?
Bellerin mi
Bence bjk de Sertan vardı en hızlısı o?
Westbrovnich-arsenal maçı
Ben böyle bir paylaşım yapıp gol atarsam sevinmem diyen bir oyuncuyu asla sahaya almam kim ne derse desin
Öyle Bi saçmalık yok kardeşim. Ozaman adamı neden transfer ediyorsun?
Ömer paylaşım yapması maçı satacağı anlamına gelmez. Sen doğru olanı yap al oyuna podolskiyi. Hataydan 6 yedim diye bu şekilde oynayacaksa Ersun hiç maça çıkmasın.
Bence doğru olanı yaptı hücum yapsaydı Galatasaray alırdı maçı
Katılmıyorum. Gs 10 kişi kalmış arda ileriye çıktığı zamana rkası bomboş lyundama ağır. Al podolskiyi zamanında oyuna. Antalya'nın sol açık zaten hızlı. Çok rahat alırdı maçı antalya
Futbola iddaa şirketleri girdiğinden beri sahada top oynanmıyor
Aynen bende öyle düşünüyorum iddia ve yayıncı kuruluş hatta bazı takım yöneticileri ?
Ersun hoca gs 10 kişi kalmış hala daha takımı geriye çekiyorsun. Bu yüzden hiç bir zaman iyi bir hoca olamayacaksın
"Taç"ımızı çalmışlar
Ne taç kalmış ne çizgi hepsini götürmüşler
Sahalarımiz Zaten dandik zemin olarak yani
Normal öyle olması
O yağışa hiç bir sağ dayanamaz diye düşünüyorum. Öyle böyle yağmamış
Alanyaspor-hatayspor karşılaşması yoğun yağış sonrası sahanın elverişsiz hale gelmesi sebebi ile ertelenmiştir