Bird Box da kıyamet filmi. Malum 21 Aralık geliyor ??
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Snowpiercer "Kar Küreyici"
-
Beyler iş farklı noktalara gitmesin lütfen? diyanet, siyaset o taraflara çekmeyin konuyu.
-
Şimdi size basit gelebilir düşünsenize hiç durmadan 1 ay kar yağacak ülke kara gömülecek herşey stop edecek. Hayalini kurun bakalım neler gelir başımıza ?
-
Ocak ayının 20 sinden itibaren şubat sonuna kadar kar yağışından başımızı kaldırmayacağız. Model paylaşımlarında afrika kovalayacağız ??
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Güncel ECMWF diyagram
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
ZOWHWEATHER
ARALIK son hafta tahmini
Tamamen verilere modellere aldırış etmeden bir tahmin yapmaya çalıştık. Aralık 22 ve 23 gibi gelecek olan sistem kuzeyimizde yüksek kesimlerde ve iç kesimlerde kar potansiyeli olan bir sistem olacak. Akabinde 29 Aralık da ön gördüğümüz sistem %80 olasılıkla önce italyaya uğrayıp sonrasında bize dönecektir. Trakya, ege bölgesinin iç kesimleri, Marmara, batı karadeniz kar yağışı alma potansiyeline sahip. Kıyılar sınırda olabilir. 29,30,31 Aralık sürpriz olur diyorum. Ocak ayı içinde bir açık kapı bırakmak gerekirse 9 ocak 12 ocak arası kıyılarda bile örtü oluşturabilecek bir sistem ön görümüz oluşmuştur.
Not: ZOWHEATHER açılımı Zonguldaklı Whisper dır????
-
Ak ile kara böyle zamanlarda belli olur. Semih hocam sizi gerçekten tanıyanlar size hak verecektir. Sizin ile burada vakit geçirmek model yorumlamak İnanın ki benim için güzel bir duygu
-
Eline sağlık kardeşim. İnşallah daha iyi bir ocak ayı çıkar karşımıza ?
-
semih hocam hava forum olarak cidden çok kırldık, keşke başka bir foruma geçtiğinizi bizle paylaşsaydınız.
Forum ismi vererek yorum yapmak abes olmuş. Dediğiniz forumda HAVALARINSESİ yaz bakalım sana neler yapıyorlar ?
-
Efsane semih gibi bir usta tahminci ile aynı forumda bulunmak çok heyacanlı olacaktır. Kendisine Hoşgeldin diyor başarılar diliyorum
-
Alanya hızlı takım. Bjk yükselişte. Beraberlik veya Alanya 1 adım daha yakın galibiyete
-
Başka şahısların yaptığı tahminleri burada kendi tahminiymiş gibi paylaşmak direk ban sebebidir bilginize!!!