Başka şahısların yaptığı tahminleri burada kendi tahminiymiş gibi paylaşmak direk ban sebebidir bilginize!!!
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İşte bak adam büyüklüğü söyluyor. O ismin anlamını araştır bakalım. Her dalda oynayan klüp bu ismi de bundan ötürü almıştır.
Jimnastik diye dalga gecenler o ismin eksi karşılıgını bir araştırsınlar
Her dalda bu ülkeyi temsil etti.
Fenerbahçe etmedimi diyorsun ?
-
Beşiktaş jimnastik klübü
-
Aykut hoca bile tüm imkansızlıklara rağmen daha başarılıydı
-
Mesaj alınmış
Gençlere şans verilseydi 4 sene dir şimdi meyvelerini yemeye başlamıştı Fenerbahçe
Bunu bir Galatasaray olarak değil
Futbol sever olarak diyorum
Fener aldığı genç oyuncuları başka takımlara kiralıyor. Ali koçun bu sene son şansı zaten.
-
Yabancı sayısı çok ülkede
Fenerdeki Türk oyuncular bile takıma yabancı ?
-
3 maç 2 mağlubiyet 1 galibiyet
Takımda revizyon şart. Sosa 3 maçtır vasat
-
Abi ben seçenek sundum hangisi kolay gelirse öyle paylaşsın
Bide indirince galeriden boş yer kaplar diye düşünüyorum
Paylaşım bittikten sonra temizle diyorum. Mükemmel sonuç ?
-
İndirip paylaşmak daha kolay geliyor bana. Tabi herkesin kolayına gelen yöntem başka
-
Abi senden gelsin soru değil bi hem ilk hafta hem kople gelsin ilk hafta olmuyorsa komple gelsin rica etsem simdi yayinlar mısın
Aralık ikinci yarı tahmini bugün yarın gelir birçok tahmincimizden. Ocak ilk hafta tahmini de gelebilir. Şimdiden full ocak tahmini yapmak biraz tutarsızlık olur. Herşey sırasıyla Salih. Önce Aralık 2.yarı?
-
Ay sonu ocak için detaylı bir değerlendirme de benden gelecek.
Ocak ilk hafta mı? Ocak komple tahmin mi?
-
2020.12.11 17:37:49 40.0047 28.1988 11.8 4.1 3.9 Taşköprü MUSTAFAKEMALPASA (BURSA)
-
2020.12.11 17:46:15 40.0035 28.2068 9.63.0 TASKOPRU-MUSTAFAKEMALPASA (BURSA)
-
Hayırlı cumalar
-
Hem coronadan dolayı yedek sayısı az hemde yedek kaleci forvet olarak oyuna girebilecek. Adamı forvet olarak yazmışlar